Workshop: Hur du skapar förtroende hos kunden och sticker ut från konkurrenterna

Michel Laporte Godorn, Vimentis 

Varmt välkommen till en workshop tillsammans med QBN och Vimentis – måndag den 14 mars kl. 09.00.

I den här workshopen är Vimentis inbjudna som talare, och kommer att bjuda på en workshop som levererats både hos TEDx och Google, med väldigt goda omdömen.

Marknaden som vi möter som företagare har förändrats radikalt de senaste 15 åren. Det brus som har skapats i samhället idag tack vare internet och sociala medier har gjort att konkurrensen om kundens uppmärksamhet har blivit stenhård. När det förr räckte med att skylta med sin produkt eller tjänst, så har kunden idag 5 stycken alternativ att välja mellan.

Så hur vinner vi egentligen matchen om uppmärksamhet? Hur gör vi att att särskilja oss från konkurrenterna, och börja leverera ett större värde till kund?

I den här workshopen kommer vi att gå igenom vad det egentligen är som har skett på marknaden, så vi förstår vad bruset faktiskt innebär, och vilka nycklar vi behöver använda oss utav för att bryta igenom. Sedan översätter vi detta i en mötesbokningsprocess, för att påvisa hur det ser ut i praktiken.

Kursledare för workshopen är: Michel Laporte Godorn

Läs mer och boka gärna denna workshop – måndag den 14/3 kl. 09.00 -10.15 – klicka här! 

Både QBN-medlemmar och gäster välkomnas att delta på denna workshop.
Obs. Som gäst kan du delta vid ett tillfälle under året (ett sk. prova-på-tillfälle). Därefter välkomnas du att delta som registrerad medlem.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *