QBNetwork besökte företagare i Arvidsjaur


Foto: Kent Norberg, Arvidsjaur.se

Vårt studiebesök och ”rek-resa” under den gångna helgen (22-25/3 2018) i Arvidsjaur blev en mycket lyckad aktivitet. Syftet med resan var i första hand att ta ett första steg till kontakt med både kommunen och ortens näringsidkare för att se på möjligheter till ett ev. utbyte nätverk emellan. För att kunna visa på både bredd och kvalitet i vårt affärsnätverk så bjöd jag med en mindre grupp QBN-medlemmar som testpanel och advisory board för att utvärdera detta nya grepp. 

 

Arvidsjaur Kommun och Näringslivsenhet välkomnade oss till en middag på Hotell Laponia under torsdagskvällen den 22/3 där vi fick berätta om QBNetwork och hur vi genom att engagera oss i nätverket både ger och får massor av värdefulla mervärden.

Det var oerhört inspirerande att få träffa och höra ortens företagare och entreprenörer presentera sig och stämningen var förväntansfull från båda håll. De tre timmar vi hade tillsammans fullkomligen bara flög fram!

På fredagen gjorde vi ett företagsbesök på Nymånen Art Expedition, en glasateljé som drivs av Birgitta Sandin som är konstnär och även hundspannförare med 35 egna hundar.

Jag vill passa på att tacka er QBN-are som deltog och bidrog; Agneta Rebo, Cath Blomkvist, Elisabeth Amnäs, Eva-Marie Janelo, Gerd Wallin, Ina Müller, Inger Holegård och Karin Svensson

Efter den positiva responsen så känns det rätt så självklart redan nu att jobba vidare på att skapa möjligheter för fler aktiviteter i Norrland och i synnerhet i Arvidsjaur, men i vilken form det blir beror på vad den kommande utvärderingen visar.

Läs gärna den fina artikeln som Kent Norberg på Arvidsjaur.se har skrivit  - klicka här! 

 

Önskar alla en fortsatt fin vecka!

Bästa hälsningar,
Siv Thuresdotter

KONTAKT

Siv Thuresdotter
Quality Business Network

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 
+46 0702 91 96 48