Sagt om Framgångsresan

Linda Björck, SmartBizz 
Fantastiska resor, 3 st har jag varit med på där jag både har föreläst och framför allt träffat härliga och inspirerande kvinnor. Fina bilder som väcker härliga minnen. Bra med förnyelse och mindre grupper tycker jag!

Du har gjort (och gör) ett fantastiskt jobb Siv med både resorna och allt annat för nätverket. Och vi har ju även varit med i tv.

 

 

Catharina Biver, Sparx Factory S.A.
Ja - härliga, inspirerande och framförallt roliga resor, två stycken har jag gjort. Och det har även lett till både riktigt goda vänskaper OCH affärsrelaterade samarbeten!

I år kan jag tyvärr inte medverka, önskar er alla en härlig Framgångsresa! 

 

 

 

Gull Johansson 
Och jag som tog med mig dottern Jennifer Johansson på den första ”Framgångsresan” för att hoppas att hon skulle få inspiration utav entreprenörslivet. Det lyckades!😃🎉. Idag driver hon ett framgångsrikt bolag i London. 

Tack för allt Siv...🙏 

 

 

Fia Hobbs, Arcadia FriskVård AB
Jag var med de två första resorna och det var ett underbart gäng och många som jag ännu håller kontakt med och är fantastiskt glad att jag träffade.

Tack Siv Thuresdotter för ditt skapande av detta nätverk. 

 

 

 

 

 

 

Nina Hjorth, Peak Speaker 
Jag har varit med alla år utom det allra första. Kommer så väl ihåg när jag såg kontakter prata om det i mitt Facebookflöde och hur jag kände att ”det här måste jag ju verkligen hänga med på!”.

Vad glad jag är att jag gjorde det! Det har gett mig både skratt och gråt, vänner för livet, utveckling, kunskap och en hel del styrka. Jag har både glatts åt att inspirera och att inspireras.

Du Siv är en naturkraft utan dess like, du lyckas med att få alla andra att vara i centrum samtidigt som du själv sliter både dag och natt! Ser så mycket fram emot årets Framgångsresa 2018☺️❤️

 

Ulrika Bein Fahlander, LightLife Sweden
Jag längtar redan till hösten! Vilken härlig resa det var förra året! Och jag kommer att bo med min härliga roomie igen, Mikaela Zackrisson! För mig är detta inte bara en rolig, kontakskapande, utvecklande, inspirerande resa, utan också en årlig kick-off för mig och LightLife.

Tack Siv och Annalena för att ni arrangerar detta för alla oss!

 

 

 

Inger Holegård,
Pingh Management AB 
Jag är så tacksam Siv, och glad över de två resor jag varit med på. De har givit enormt mycket och utmanat mig, samtidigt som det är härliga stunder av semester. De här resorna är en stor del av QBN för mig! ❤️🌟  

 

 

 

 


Ann-Charlotte Wesley,
Wesley Enterprises of Excellence AB

Så underbart att följa hur resan utvecklats under åren o ta del av fina berättelser av er som varit med 🙏😀 
I år blir första resan för mig o jag ser sååå mycket fram emot det - nu ännu mer! 
Tack Siv Thuresdotter, du är enastående, så professionell o samtidigt hjärtat på rätta stället  

 

 

 

 


Samira Ajanovic, Una Förlag

Det var en fantastisk första resa jag var med. Tyvärr kunde jag inte följa med på andra resor men jag följde er på Fb. Glömmer aldrig när vi promenerade i Biograd och hur lokalbefolkningen häpnade och undrade vem vi var. Så många vackra duktiga glada lyckliga mäktiga kvinnor som producerade så mycket energi som kunde belysa en hel stad. Tack vare dig Siv