Hej alla vänner!

Nu har höstens alla träffar och event satt fart. Kalendern är verkligen fullbokad! Därför gäller det att hålla sig up-to-date med vårt utbud - så att du inte missar något. Eller hur?

I vårt senaste nyhetsbrev så finner du våra träffar under både september och oktober, uppdelat under orterna Stockholm - Södertälje och Göteborg - Kungsbacka - KLICKA HÄR!

Jag vill flagga för vår Powerkväll i Kungsbacka den 25/10 - där ALLA kvinnor välkomnas att delta! Detta är alltså ett offentligt event för alla kvinnor  (inget krav på QBN-medlemskap) och som gillar boost och inspiration!

Kvällen erbjuder ett superintressant föredrag om ansiktstydning och du kan även själv anlita Eva-Marie Janelo för individuell konsultation när hon kommer till Kungsbacka. Än så länge har jag kvar VIP-biljetter där även en fin goodiebag ingår. Kom med och umgås en kväll med grym feeling - gå tipsrunda och mingla med våra kreativa entreprenörskvinnor som ställer ut under kvällen. Mer info/bokning finner du nedan.

Varmt välkomna - både medlemmar och gäster - till en hösttermin fylld av gott nätverkande och våra nya spännande event och nätverksupplägg! 

//Siv Thuresdotter
  • Träffar: 303

KONTAKT

Siv Thuresdotter
Quality Business Network

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 
+46 0702 91 96 48