Inredningsarkitekt Kristina Jentzen startade eget - Det var dags för en förändring!

QBN-medlem Kristina Jentzen har arbetat som inredningsarkitekt sedan 2004 och driver numera det egna inredningsföretaget Jentzen Arkitektkontor & Produkt Studio samt sedan ett år tillbaka det egna klädmärket Luckimi.


Hej Kristina, vad var det som gjorde att du startade eget?

- Jag hade länge gått och funderat på att starta något eget. När jag fick idén om att starta ett klädmärke så valde jag att gå på min känsla att det var rätt. Det var dags för en förändring.


Vad i ditt företagande gillar du bäst att göra?

- Jag tycker om det mesta, men allra roligast är den kreativa biten. Samarbeten är väldigt roligt också!


Vad skiljer dig från andra i din bransch? Vad är din sk USP?

- När det gäller inredningsarkitekturen så älskar jag att sammanfoga funktion och estetik så att det formar en helhet som lyfter fram det som företaget vill förmedla och utstråla samtidigt som det förbättrar upplevelsen och användningen av byggnaden för de som använder lokalerna; de anställda, besökare, kunder och ägare. Jag hjälper mina uppdragsgivare med funktion, trivsel och estetik baserat på analys utifrån deras behov och önskemål. Syftet är att bilda en helhet som kännetecknar och stärker företaget och de anställda i att uppfylla sina mål.

Med klädmärket Luckimi så erbjuder vår webbshop ett brett sortiment av kläder för barn, dam och herr där allt är rättvist tillverkade och en hel del i ekologisk bomull. Alla tryck går att få på många olika plagg så om du hittar en favoritmodell på tröja kan du få den i många olika utföranden och färger. Jag tycker det är viktigt att kunderna ska kunna hitta personliga kläder för hela familjen med positiva, coola texter och tryck på ett enkelt sätt - via webbshop och klädparties.


Hur ser du på framtiden? Hur ser ditt företagande ut om ex 3 år?

- Eftersom att jag relativt nyligen börjat så är jag öppen för att mitt företagande kan ta nya vändningar. Men min plan är att mitt inredningsarkitektkontor kommer ha många fantastiska samarbeten och att klädmärket kommer att expandera till Europa och USA. Sedan några veckor kan vi nu leverera till Europa.


Vad säger dina mest nöjda kunder om dig?

- När det gäller klädmärket så får jag ofta höra av mina kunder att de är förälskade i produkterna. Och många mammor uppskattar att man kan matcha med sina barn och ha samma tryck och färger på sina plagg som ens barn har. Mina arkitektuppdrag har genererat positiv respons på att lokalerna blivit så fina och funktionella och att de speglar företaget på ett så bra sätt.


Hur tankar du ny energi och finner arbetsglädje?

- Jag tar gärna långa promenader i naturen och positiva omdömen och feedback ger såklart stor arbetsglädje. Inspiration hämtar jag både online, via olika media och i vardagen.

Vi tackar Kristina Jentzen för denna intervju och önskar lycka till med att driva och utveckla sina företag!


Tag gärna kontakt med Kristina Jentzen för mer information om hennes tjänster:

Jentzen Arkitektkontor & Produkt Studio
www.jentzenark.se

Luckimi www.luckimi.com--------------------------------

Vill du veta mer om QBNetworks medlemskap? Klicka här!

  • Träffar: 831

KONTAKT
Siv Thuresdotter
Quality Business Network

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 
+46 0702 91 96 48