Företagsbesök på Åland med affärsnätverket Quality Business Network

 

I maj 2019 arrangerades en mycket givande nätverksträff där Quality Business Networks medlemmar bjöds in till ett besök under en helg på Åland av Visit Åland och Tina Björklund. Lördag den 11 maj var lokal bokad på Pommern hotell och företagarkvinnor från Åland slöt upp för att mingla och nätverka med QBNetworks medlemmar. Efter två timmars möte och intressant dialog om kvinnors företagande, där vi fick bland annat fick i uppgift att fundera över vår USP samt styrkor och framtida visioner och målbilder i våra verksamheter.

Många nya kontakter knöts och inspirerande möten fortsatte vidare vid lunchen som intogs på Restaurang Emmaus Returcafé som tillagar klimatsmart mat med låg miljöpåverkan och nyligen nominerats till nordiska Embla-priset i kategorin "Nordisk matdestination 2019. Solen sken hela dagen och lunchen som serverades på Emmaus var mycket god och vi fick även ta en titt på deras odlingar utanför restaurangen.  

På eftermiddagen tog vi oss vidare med egen buss till Havsviddens klipphus, som ligger på norra Åland. Havsviddens klipphus är fantastiskt lyxiga och har allt man kan begära, den megastora altanen med egen bastu och jacuzzi måste vi såklart testa. Söndagen åkte vi hemåt och var alla mycket nöjda med vistelsen. Kanske kommer vi åter en dag. Eller så bjuder vi Ålandsföretagarna till vår QBN-dag i januari 2020. Det finns bara möjligheter - som jag ser det. 

//Siv Thuresdotter 

grundare av QBNetwork 

Se bilder från helgen här nedan.

 
 

KONTAKT
Siv Thuresdotter
Quality Business Network

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 
+46 0702 91 96 48