Så här säger QBNetworks medlemmar om nätverket:


Ulrika Nordenstam

QBNetwork är samarbeten med kvalitétsgaranti.

 

 

Elisabeth Amnäs
QBNetwork är ett nätverk som verkligen ger mer och utvecklas hela tiden. Nya spännande möten som utvecklar mig och min verksamhet framåt 💝

Käthe Rubensson
Jag har fått möjlighet att träffa kvinnor med olika professioner jag annars inte skulle hitta.

 

Carina Ridenius
QBNetwork är ett nätverk med värme, respekt och goa människor. Där det är lätt att umgås både som företagare och privatperson.

Laila Karlsson
Tillåtande tryggt bärande utvecklande energi i detta affärsnätverk. Det känns som jag är buren som företagare på min egen resa mot att bygga kompetens och erfarenhet. Otroligt god energi.

 

Britt-Marie Syrén
QBN är ett nätverk man gillar från det att man kliver in i det. Det sprudlar av energi, glädje, kompetens och en stor portion av gemenskap.

Eva-Marie Janelo 
QBN har medfört att jag vidgat min syn på både mig själv som person och på mitt företag. Har fått massor med utvecklande idéer från andra i nätverket tack vare att de sett på mig och mitt företag ur helt andra perspektiv.

 

 

 

 

Marie Fridolf 

QBNetwork är ett nätverk där vi stödjer varandra till affärsmässig och personlig växt. Så mycket energi och glädje och samtidigt möten i svåra stunder. Vi försöker inte dölja vem och vad vi brottas med. Detta är business i sin linda in i det nya paradigmet. Där betyder business din angelägenhet i som ger dig mening och passion. En värme och kärlek bortom konkurrens har för mig öppnat nya vägar i min business. Nätverket bär! Tacksam.

Dora Vig Bjon 


Som solo företagare kände mig ofta ensam, 
men det ändrade sig sedan jag blev medlem hos QBN. 

 

Gerd Wallin

Samverkan som skapar nytta och glädje!

  • Träffar: 216

KONTAKT

Siv Thuresdotter
Quality Business Network

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 
+46 0702 91 96 48