Sätt fart på affärerna med fokus och flowQuality Business Network följer traditionen att fira in det nya året med en Kick off i Stockholm den 30/1 2020. Förra året sågs vi på Grand Hotel Saltsjöbaden där fantastiska talare boostade oss med sina expertiskunskaper för att driva företag framgångsrikt. Det krävs många faktorer på plats för att driva företag  - men grunden är ett liv i balans, gott självledarskap och drivkraft att gå från ord till handling. Allt detta vill QBN-nätverkets medlemmar dela med sig av - och i synnerhet denna dag som vi medlemmar kallar för QBN-dagen. 2020 ses vi på Central Hotel, Vasagatan 38 i Stockholm och en av dagens inspiratörer är Ulrika Nybäck som ses till vänster i bild här ovan.

Sätt fart på affärerna med fokus och flow - föredrag av Ulrika Nybäck
När du befinner dig i flow blir du mer produktiv, kreativ och din inlärningsförmåga stärks. Ditt fokus blir knivskarpt och du (din arbetsgrupp) löser plötsligt utmaningar med lätthet. Många har upplevt tillståndet flow, men få vet hur de når dit. I den här underhållande föreläsningen bjuder Ulrika Nybäck på egna misstag och framsteg, varvat med forskning och konkreta tips som hjälper dig att sätta full fart på affärerna.


Ulrika Nybäck har sin bakgrund i medie- och konsultbranschen och var en av de första i Sverige att jobba med rörlig bild för att positionera globala aktörer som Ericsson. Idag är hon verksam som föreläsare, rådgivare samt driver kommunikationsbyrån Stockholm Creative Partner.

Släpp loss dina superkrafter med fokus och flow

Med energi och humor förklarar Ulrika Nybäck varför fokus och flow är förutsättningar för kreativitet, produktivitet och en vardag där du löser utmaningar med en känsla av lätthet. 

Under en lång karriär inom konsult- och mediebranschen har Ulrika Nybäck varit fullständigt beroende av sin kreativitet och förmåga att få mycket gjort under press. Men när perfektionism, höga krav och ständiga deadlines blev en destruktiv spiral tvingades hon ta reda på vilka alternativa vägar det finns för att prestera väl och må bra – samtidigt.

De senaste fem åren har hon fördjupat sig i forskningen om fokus, flow och kreativitet samt dagligen tränat, mätt och följt upp egna och andras framsteg. I den här edutainment-föreläsningen bjuds du på skratt och insikter. Du får också veta varför flow är så nära superkrafter som vi kan komma.

OBS. EVENEMANGET ÄR NU FULLBOKAT!

Läs mer om QBN-dagen - klicka här!

Ulrika Nybäck och Stockholm Creative Partner

 

  • Träffar: 123

KONTAKT

Siv Thuresdotter
Quality Business Network

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 
+46 0702 91 96 48