Hälsning från Ann-Sofie Hermansson, entreprenör/innovatör och medlem i QBNetwork


Ann-Sofie Hermansson, grundare av smart in the dark

Att synas i mörkret!

Mitt namn är Ann-Sofie Hermansson och jag är entreprenör och innovatör och driver varumärket smart in the dark®.

 Jag ser fram emot att genom Qbnetwork träffa er andra kvinnor och byta erfarenheter och hjälpa varandra framåt med vårt företagande. Det är också en fråga jag brinner för, att hjälpa till ett starkare företagande! Ingen är stark själv och för att lyckas så behöver vi godhjärtade människor som vill oss väl. Jag driver själv två nätverk för kvinnor. Ett inom e-handel med varumärken inom sport, mode och design samt ett lokalt nätverk för kvinnor i Kungälv. 

Tänk svenskt i jul!

Jag vill uppmuntra er som sysslar med tjänster att i årets julklappsköp verkligen stötta svenskt. Om du som företag tar in en konsult så byter du inte gärna ut den personen bara för att det finns en billigare från tex Polen. Svenska konsulten, kan språket, kultur, regler och har förhoppningsvis kontakter som kan hjälpa dig framåt. Vi som arbetar med produkttillverkning möter en global konkurrens från företag som har mycket större resurser. Tekniken har gjort att du kan beställa från en e-handel utan att du tänker på att företaget är från ett annat land. Jag saknar en debatt i samhället där vi lyfter frågan hur viktigt det är att stötta svenska varumärken. Hur skall vi annars få nya svenska varumärken att växa? Som bolagsbyggare är jag beroende av bra konsulter som hjälper mig med allt inom fotografering, digitalisering, ekonomi etc. Svenska konsulter som jag tar in och stöttar i deras verksamhet. I mitt nätverk bland kvinnor med egna varumärken är alltid vår största utmaning HUR når vi ut? Nu i år är min uppmaning tänk svenskt så vi får fler svenska varumärken att växa! 

Smart in the dark

Jag startade smart in the dark för 9 år sedan då jag upptäckte att alla reflexer gjorde att man kände sig nedklädd eller så hade den en barnslig design. Jag började leka med tanken om att skapa accessoarer med mönster i reflex som mer upplevdes som en accessoar än en tråkig reflex. Att gå från ax till limpa tog mig tre år. Hur svårt kan det vara tänker säkert flera av er? Att hitta fabriker som trodde på idén, att lita på rätt folk och att lära sig allt i detalj tog sin tid. Fem resor till fabriker i Europa och tre år senare lanserade jag äntligen smart in the dark november 2014.

Tanken med smart in the dark är att ge människor möjligheten att klä sig snyggt och säkert i trafiken och på så vis skapa ett säkrare möte i trafiken. Från 2014 har företaget växt både med kunder och omsättning. Jag har även en tjej anställd. Men det har inte varit enkelt. Jag har valt att äga bolaget själv och växa mer långsamt för att behålla ägardelen. För att orka måste man ha ett tydligt varför som både tilltalar hjärta och hjärna. Ibland känns det hopplöst att få till den där tillväxten och ibland så vill man skåla i bubbel. Men det känner ni ju alla till. 

Inför jul vill jag tipsa om smarta och omtänksamma julklappar från smart in the dark.
Alla produkter går i nordiska mönster så som Hjortron, Fläta, Fjälltopp, Norrsken och Lingon. Det finns mössor, armreflexer, pannband, väskor och nyhet för i höst är hundreflexer. Jag har valt att arbeta med 3M som ett av de bästa reflexmaterialen på marknaden. Bär du smart in the dark syns du på långt håll och produkten håller. Alla personreflexer är dessutom testade och godkända personreflexer enligt EN 13356


Här kommer tre julklappstips från smart in the dark  1. Rynkade armreflexer 
    Vår storsäljare och bärs enkelt på jackan under hela säsongen. Att du dessutom bär dem på rörliga armar gör att du syns extra bra i trafiken. Klicka här för mer info.

  2. Reflexmössa till maken eller tonåringarna.
    Ett enkelt sätt att bära reflex är genom att bära våra mössor. Den fodrade reflexmössan är en klassiker som kommer i nya färger varje höst. Klicka här för mer info.

  3. Reflexsjal
    Den här produkten har blivit en favorit hos många. Med en snygg och mjuk sjal runt halsen syns du på långt håll. 2,7 meter reflex och en rymlig sjal som kan bäras på flera vis.  Sjalen finns i grått och svart. En fin julklapp att önska sig eller ge bort till någon du bryr dig om. Klicka här för mer info.

Gör din beställning - klicka här: Smartinthedark.com
Obs. Ange koden qbnetwork vid beställning så skickar vi med en extra julklapp. Fint inslagen och garanterat lysande 😊Ps. I januari planerar jag och Siv ett Zoom-möte där jag kommer berätta mer om entreprenörskap och varumärksbyggande. Vi återkommer med information. 

Avslutningsvis vill jag be om lite hjälp. Dela gärna min sida smart in the dark på FB eller instagram.

 

Var rädda om er i mörkret. Att bära reflex kan göra en värdefull skillnad. 

Ann-Sofie

 -------------------------------------------------------

Ann-Sofie Hermansson, Founder and CEO
Smart in the dark
Kungälv Sweden

www.smartinthedark.com

Följ oss gärna på Facebook - klicka här!KONTAKT
Siv Thuresdotter
Quality Business Network

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 
+46 (0)76-167 09 72