NYHET 2021 - En ny digital tidning - Women in Business


Nu är jag redo att starta upp ett nytt spännande koncept på webben. Jag har god erfarenhet från digitalt entreprenörskap, jag har de sociala kanalerna och jag har många värdefulla kontakter för att kunna skapa något som jag hoppas att väldigt många kan komma att ha stor nytta och glädje av. Jag hoppas du ska gilla det nya digitala magasinet Women in Business. 

Women in Business - en digital tidning som även kan komma att tryckas upp vid vissa speciella tillfällen/event. Den ska vara en inspirationskälla för dig som vill läsa om kvinnor som gör skillnad och som arbetar för att skapa en bättre värld genom sitt entreprenörskap, sin skaparkraft och kreativitet. Jag vill lyfta ämnen som driva eget, jobb/karriär, ledarskap, personlig utveckling, träning, kost och hälsa. Du kan förvänta dig minst ett par olika ämnen per utgåva och en-två kvinnoporträtt. 

Alla artiklar som läggs upp i tidningen är även "fristående" stories som kommer att kunna delas vidare och läsas på många olika forum och sociala nätverk på webben. Så potentialen att nå ut är grym! Och vill du tipsa mig om personer eller ämnen som du vill läsa om så får du gärna höra av dig.

Inom kort lanseras även sajten www.womeninbusiness.se - välkommen att läsa alla artiklar även där. 


Med värme,
Siv

KONTAKT
Siv Thuresdotter
Quality Business Network

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 
+46 (0)76-167 09 72