NYHET 2021 - En ny digital tidning - Women in Business


Nu är jag redo att starta upp ett nytt spännande koncept på webben. Jag har god erfarenhet från digitalt entreprenörskap, jag har de sociala kanalerna och jag har många värdefulla kontakter för att kunna skapa något som jag hoppas att väldigt många kan komma att ha stor nytta och glädje av.

Med åren som gått sedan jag startade Qoola Qvinnor (2009) och QBNetwork (2017) så har jag samlat på mig grym "know how" i att både navigera och hantera det digitala landskapet. Så nu är jag redo att lansera magasinet Women in Business. 

Women in Business - en digital tidning som även kan komma att tryckas upp vid vissa speciella tillfällen/event. Den ska vara en inspirationskälla för dig som vill läsa om kvinnor som gör skillnad och som arbetar för att skapa en bättre värld genom sitt entreprenörskap, sin skaparkraft och kreativitet. Jag vill lyfta ämnen som driva eget, jobb/karriär, ledarskap, personlig utveckling, träning, kost och hälsa. Du kan förvänta dig minst ett par olika ämnen per utgåva och en-två kvinnoporträtt. 

Alla artiklar som läggs upp i tidningen är även "fristående" stories som kommer att kunna delas vidare och läsas på många olika forum och sociala nätverk på webben. Så potentialen att nå ut är grym! Och vill du tipsa mig om personer eller ämnen som du vill läsa om så får du gärna höra av dig.

För att finansiera tidningen så kommer det att vara möjligt att synas med sin logga eller ett erbjudande på någon av sidorna - alternativt om man vill sponsra vissa sidor så går det också bra. Precis så som man kan sponsra ett podd-avsnitt. Så tänker jag just nu. 

Med denna spännande nyhet så hoppas jag inspirera dig att också tänka nytt och skapa möjligheter utifrån dina förutsättningar. För att kunna fortsätta driva företag framgångsrikt i dessa tider så behöver vi vara innovativa och våga gå utanför vår komfortzon, tänka nytt och även ha mod att pröva våra idéer. Det är oftast vår egna inställning och mindset som är det största hindret.  

Kanske du som läser detta har en idé som du inte vågat prova ännu... Hör av dig till mig så bollar jag gärna dessa tankar med dig - med 100% diskretion såklart. Och du - Varmt välkommen att följa utvecklingen och lanseringen av den nya tidningen Women in Business. Jag är glad och förväntansfullt inför arbetet med tidningen och har såklart redan satt igång. 

Med detta så vill jag avsluta med att önska dig en riktigt God Jul och ett Gott nytt år! 

Med värme,
Siv

KONTAKT
Siv Thuresdotter
Quality Business Network

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 
+46 (0)76-167 09 72