Veckans medlem QBNetwork - Ellen Engvall

Qbnetwork presenterar stolt VECKANS MEDLEM:

Ellen Engvall
https://hormonyyoga.org

Jag jobbar med det jag brinner för och fullkomligt älskar mitt jobb. Det handlar om kvinnohälsa och att hjälpa kvinnor hitta hem till sig själva, till återhämtning och sin egen kvinnliga urkraft och inspiration i livet.

Jag är utbildad barnmorska sen 28 år och yogaterapeut inom Medicinsk yoga sen 10 år.
Yoga för kvinnor har alltid varit den självklara inriktningen eftersom behovet är stort. Många kvinnor behöver både lära sig och förstå livet som kvinna och hormonsystem, och själva kunna skapa hormonbalans.

Senaste 5 åren har jag utbildat mer än 500 yogalärare inom Mediyoga, Hormonyoga och Gravidyoga. Idag driver jag min egen yogaskola och håller kurser, retreats och utbildar lärare i HormonyYoga och Gravidyoga – Medicinsk Yoga för Kvinnor.

Läs mer på www.hormonyyoga.org

KONTAKT
Siv Thuresdotter
Quality Business Network

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 
+46 (0)76-167 09 72