Veckans medlem QBNetwork - Susanne Vikman

QBNetwork presenterar stolt Veckans Medlem: Susanne Vikman, Essence Coaching. Hylla en entreprenörskvinna och gratta i tråden.

Innan jag kom in på min coachade bana var jag länge verksam som ekonom/konsult i näringslivet. Jag har lång erfarenhet av att arbeta inom olika typer av organisationer stora som små. Ekonomuppdrag är inte bara siffror som man kan tro, en stor del av att vara ekonom, särskilt som konsult, handlar om att navigera i organisationen och förstå verksamhetens mål men också arbetsmiljön och de anställdas olika roller och förväntningar på vad mitt bidrag ska ge.

Just det här intresset av att se bortom siffrorna ger mig förmågan att kombinera hårda fakta och mjuka värden, två perspektiv som är så viktiga för att förstå helheten.

Jag har alltid haft ett stort intresse för människor och för hälsa. Att förstå hur vi människor fungerar och vilka drivkrafter som ligger bakom vårt agerande. Men kanske viktigast; att förstå vad vi behöver för att må bra och bli vårt bästa jag, oavsett om det är vår roll på arbetet i familjen eller relationen.

I mitt coachande har jag lite extra fokus på dig som vill få vardagen att fungera. Att få jobb och karriär, familjeliv och hälsa att utvecklas i den riktning som du önskar. Utan stress. Och med en känsla av att ha kontroll över din dag där du är kaptenen i ditt liv.

I höstas startade jag min podd Essencify som handlar om att skapa och behålla sin energi i en hektisk värld. Att få samtala med intressanta människor om viktiga ämnen som berör oss är mitt DNA!

Med värme,
Susanne Vikman
Certifierad coach, entreprenör och ekonom

Essencify Podd

 

 

KONTAKT
Siv Thuresdotter
Quality Business Network

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 
+46 (0)76-167 09 72