Veckans medlem QBNetwork - Monica Wickbom

Qbnetwork presenterar stolt VECKANS MEDLEM:
Monica Wickbom, Experi Friskvård

webb: www.experi.se samt www.experikroppsterapi.se

Passion för Expansion - Att våga leva!
Att skapa en bra och hälsosam livskvalitet, kroppslig och själslig medvetenhet och välbefinnande, att fortsätta vara nyfiken på livet och lära sig nya saker.

Med hjälp av coaching i personlig och själslig utveckling, olika kroppsbehandlingar och energiterapier hjälper jag dig med återhämtning, omstart, att hitta det som är bra och fungerar för dig.

Jag är Kroppsterapeut med olika behandlingar inom massageterapi, zonterapi, kraniosakral terapi och ger även distansbehandling.
Zhineng Qigong instruktör och Bones for Life instruktör.
Lic LifeSpider coach och Självledarskaps coach i LifeSpider system.

Våra upplevelser och erfarenheter leder till vår utveckling. Vare sig det är en begränsande eller självförverkligande utveckling. Att se till dina egna behov och skapa utrymme för dig själv, det kan ingen annan göra åt dig.

Jag vill se människor utvecklas och växa, att hjälpa människor att må bättre och utnyttja sin fulla potential, både kroppsligt och själsligt. Att kunna lindra det akuta men också hjälpa till självhjälp, till att förändra, stärka och förbättra. Att förlösa orsaker bakom symtom, besvär och rädslor. Att stärka kropp och själ, att våga återerövra den kapacitet vi kanske tror vi förlorat och utforska nya territorium.

Läs mer på www.experi.se och www.experikroppsterapi.se

KONTAKT
Siv Thuresdotter
Quality Business Network

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 
+46 (0)76-167 09 72