Veckans medlem QBNetwork - Britt-Marie Syrén

Qbnetwork presenterar stolt VECKANS MEDLEM:

Britt-Marie Syrén
ECC BY SYRÉN
EXCELLENCE COACHING & CONSULTING
www.eccbysyren.se

Mental träning – verktyget för att både må bra och prestera bra!

Vill du utvecklas? Det är en fråga Britt-Marie brukar ställa till sina klienter och kunder. Det rungande svaret brukar alltid vara, JA. Det ligger ju i människans natur att vilja utvecklas. Frågan är bara hur medvetet man arbetar med sin utveckling? Många tycker att det har stannat av i både relationer, arbete, hälsa och vardagslivet.

Men är inte mental träning bara till för elitidrottare? Mental träning används ofta inom idrottsvärlden, arbetslivet, hälso- och sjukvård samt utbildning. Det fina är att fler och fler enskilda individer börjar använda sig av mental träning – just för att må bättre och fungera bättre – oavsett utgångsläge och vad man vill uppnå.

Vad handlar det egentligen om? Det kan vara ett mål du vill uppnå, en viktig uppgift, hålla en presentation, känna mindre stress eller något annat. Tekniken är densamma. De enkla övningarna tränar du i lugn och ro och kan vila i att du blir bättre på det som du vill uppnå. Låter det för bra för att vara sant? Flera studier, Britt-Marie själv och hennes klienter och kunder vet att det fungerar.

Föreläsningar, självhjälpsböcker och positivt tänkande är bra, men för att få till en hållbar och långsiktig utveckling är den mentala träningen outstanding!

------------------------------------------------------------------------

Grundaren av företaget, Britt-Marie Syrén, har över 30 års gedigen erfarenhet av att arbeta med unga och vuxna från olika slags bakgrund som politiker, näringsledare, föräldrar, sjuksköterskor och studenter. Britt-Marie har levt sin kunskap för att hon varit i den och under åren kontinuerligt utbildat sig. Genuina samtal och effektiva verktyg, så som Mental Träning, NLP och HRV, är det som gör skillnad och får effekt oavsett vad man vill uppnå.

Britt-Marie ger förutsättningarna för dig att bli den bästa och starkaste versionen av dig själv. Är du redo?

Blir du nyfiken och vill veta mer? www.eccbysyren.se

BRITT-MARIE SYRÉN

-certifierad International Team and Business Coach
-certifierad International Life Coach
-certifierad International ICC-Coach
-certifierad HRV-tränare
-licensierad Mental Trainer
-certifierad NLP Practitioner
-föreläsare
-och flertal ledarskapsutbildningar som UGL och FUGL

----------------------------------------------------------------------
Citat från kunder och klienter:

“JAG HAR FÅTT VERKTYG ATT BEARBETA MIN ORO OCH MITT KONTROLLBEHOV OCH FÅTT HJÄLP ATT SE MIN MÅLBILD SOM JAG HAR SATT UPP. BRITT-MARIE KÄNNS VÄLDIGT NATURLIG, ÄR EN BRA LYSSNARE, LUGN, BEHAGLIG OCH KOMPETENT. ”
— ANN-SOFIE STRAND, RESERVATION AGENT

“ANDNINGS OCH FOKUSÖVNINGAR MED STÖD AV RESULTATEN VIA HRV HAR FÅTT MIG ATT BÄTTRE KUNNA ÅTERHÄMTA MIG. BRITT-MARIE ÄR INKÄNNANDE OCH TRYGG, DET MÄRKS ATT HON VET VAD HON PRATAR OM!”
— HELEN WALLSTEDT, HR-STRATEG

“ALLA BORDE HA EN EGEN LIVSCOACH OCH JAG KAN VARMT REKOMMENDERA BRITT-MARIE.”
— SUSSI, LARMTEKNIK

“LIVSSTILSANALYSEN BLEV EN ÖGONÖPPNARE FÖR MIG NÄR JAG FICK EN PERSONLIGT SAMMANSTÄLLD RAPPORT. NU VET JAG HUR JAG KAN HANTERA MIN STRESS OCH SKAPA MER ÅTERHÄMTNING. BRITT-MARIES VARMA OCH TYDLIGA FEEDBACK OCH HJÄLP MED ATT SÄTTA EFFEKTIVA MÅL GÖR ATT JAG IDAG MÅR RIKTIGT BRA.”
— MIKAEL KORTESALMI – EGENFÖRETAGARE

KONTAKT
Siv Thuresdotter
Quality Business Network

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 
+46 (0)76-167 09 72