Konferens i Kroatien - Framgångsresan 2021

 

 

Välkommen med på årets Framgångsresa!

Konferensens syfte är detsamma som QBNetworks syfte: CONNECT, LEARN AND GROW. Kom med på vår vecka, bygg goda affärsrelationer och ta del av föreläsningar och workshops samt delta i nätverkande som ger inspiration, kunskap och utveckling. 
Framgångsresan ger ett uppfriskande miljöombyte med tid för att lära känna övriga deltagare, vilket brukar ge många ringar på vattnet för både samverkans-möjligheter och fler uppdrag. Och stannar du hela veckan så finns gott om tid för eget arbete, sol, bad och utflykter. 

Ps. Även om du varit med tidigare så vill jag flagga för att ingen konferens blir den andra lik. Och som du kanske redan vet, konferensen skräddarsys alltid efter deltagarna - vilket gör den unik i sitt slag. 

Konferensen erbjuder föreläsningar och workshops samt tid för eget arbete den 1/9 - 3/9. För dig som vill stanna kvar hela veckan så kommer schema att erbjudas för eget arbete och individuell coachning i affärsutveckling samt gemensamma aktiviteter som är schemalagda till och med måndag den 6/9. För att delta så rekommenderar vi direktflyg med Ryanair från Skavsta och Landvetter till Zadar. Utresa den 31/8 och hemresa den 4/9 eller den 7/9 2021. 

Deltagare bokar själv flygresa och hotell. Jag kan hjälpa dig att boka. Ring eller maila till mig, Siv Thuresdotter.

Om du är intresserad och önskar få mer detaljerad information om vår konferens Framgångsresan mejla till mig Siv Thuresdotter så sänder jag en pdf via e-post. Maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

Detaljer

Startar onsdag, 01. september 2021 - 9:00
Slutar fredag, 03. september 2021 - 17:00
Det går inte längre att anmäla sig men skicka ett mail och dubbelkolla ifall det finns någon lucka!

KONTAKT
Siv Thuresdotter
Quality Business Network

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 
+46 (0)76-167 09 72