Laila Karlsson & Lotta Wesley berättar om konceptet årstidsbaserad hälsa

5 flöden till vitalitet och livslust

Alla vet ju att det är bra att satsa på sin hälsa, ex äta näringsrik mat, ha tid för återhämtning och mental påfyllning. Men hur får du ihop det i ditt liv? Känns det krånglig eller att du inte hinner med det? Lugn, det finns en genväg – genom att använda årstidernas olika karaktärsdrag gör du det enklare för dig att stärka din fysiska, mentala och själsliga hälsa och att leva i vitalitet och livslust.

Under kvällen får du inblick i vad varje årstid representerar och när du går hem har du fått förståelse för hur du använder den årstidsbaserade hälsan för att skapa vitalitet och livslust i ditt liv.  Du får också med dig en test som ger dig en fingervisning för att få ökad balans i livet.


Plats: Sten Sturegatan 6, Göteborg 
Tid: torsdag 21/3 kl. 18-20
QBN-medlem: 100 kr ex moms
Gäst: 180 kr ex moms (gäst kan delta vid ett tillfälle för att prova-på) 

Laila Karlsson & Lotta Wesley som håller i kvällens föreläsning har tagit fram utbildningen DITT MAGISKA LIV och Blissful Days, vilka är en del av Blissful Living. Syftet är att få fler kvinnor att hitta sina styrkor och navigera i livet i sin fulla potential.

Lotta Wesley har 20 års erfarenhet att utveckla individer till trygga, självständiga personer med framtidstro.  Som Certifierad NLP coach, och Yoga instruktör lär hon ut verktyg och strategier inom mindset, stresshantering, målsättning och personlig utveckling.  Med dessa har hon guidat 100-tals människor till bättre hälsa, lugnare sinne, ökat välmående samt starkare och smidigare kroppar.

Laila Karlsson med 40 års erfarenhet, inspirerar människor att utvecklas och våga ta för sig av livet genom pedagogiska och kreativa processer. Som Qi Gong instruktör och även Stilla Qi Gong instruktör, är samtalet om livsfrågor en central del. Arbetar som Vedic Art lärare, där färgen är ytterligare ett språk att lära känna sig själv. Genom utbildningar, workshops och individuella sessioner guidar hon sina kunder att utveckla sin fulla potential.

Detaljer

Startar torsdag, 21. mars 2019 - 18:00
Slutar torsdag, 21. mars 2019 - 20:00
Det går inte längre att anmäla sig men skicka ett mail och dubbelkolla ifall det finns någon lucka!