Lunch & Learn Södertälje - Din Egen Business Formula

Välkommen till Lunch & Learn i Södertälje med Maria Mattsson.

Anmälan - se nedan.

Rubrik/Föredrag: ”Din Egen Business Formula”
Maria kommer att dela med sig av “Din Egen Business Formula”. Det är del två i hennes Business Koncept: ”A Business Formula”, som består av tre delar.

”Din Egen Business Formula - Hur du får ut mer av livet” - ger dig nycklar till din egen framgång. Hur du får ut mer av ditt arbetsliv och affärsliv. Hur man kan få större träffsäkerhet, som ger nya förutsättningar att lyckas bättre med det du önskar i alla sammanhang. Även när man arbetar hårt och mycket känner man att allting går med lätthet och tar rätt väg. Effekten blir att alla områden i livet berörs av Konceptet: ”A Business Formula”.

Maria Mattsson arbetar som Inspiratör. Är författare, föreläsare och affärsCoach. Hon har en gedigen affärs- och entreprenörsbakgrund. Uppvuxen i en entreprenörsfamilj, utbildade sig till civilekonom och arbetade i ledande befattningar i över 20 är, innan hon startade eget företag för drygt 10 år sedan. Nu vänder hon sig åter till arbetslivet och affärslivet, och inspirerar ledare och entreprenörer med sitt Business Koncept: ”A Business Formula både med föreläsningar, Workshops samt individuell handledning, till ägare, ledare samt ledningsgrupper/styrelser.

Medlem och gäst betalar sin lunch på plats. Obs. Som gäst, dvs om du ej är registrerad företagsmedlem i QBN, är du välkommen vid ett tillfälle och betalar ett gästpass à 125 kr via anmälan nedan. Välkommen att ansöka om medlemskap därefter. 

Föredraget startar kl 11-11.30. Därefter lunch och presentationer.

Varmt välkomna!

Detaljer

Startar måndag, 23. april 2018 - 11:00
Slutar måndag, 23. april 2018 - 13:00
Det går inte längre att anmäla sig men skicka ett mail och dubbelkolla ifall det finns någon lucka!

KONTAKT
Siv Thuresdotter
Quality Business Network

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  
0702919648