Inspirationsföreläsning - Veronica Charlesdotter

Varmt välkomna, medlemmar och gäster, till QBNetwork och vår inspirationsföreläsning med Veronica Charlesdotter, VH Assistans, tisdag den 21/4. Veronica berättar om sitt liv som entreprenör och med ständig strävan att utveckla sin verksamhet för att hjälpa andra. Och våren 2020 är siktet inställt på att skriva boken om vad som formar en människa.

Tisdag den 21/4 kl. 11-12.15.
Mötet sker online. Boka via detta event så mejlar jag en personlig inbjudan till vårt Zoom-möte ett par dagar innan.
Kostnadsfritt deltagande.

Veronica Charlesdotter är en sann entreprenör och förebild. Hon startade sitt första företag ur underläge då samhället hade räknat bort henne redan som 19-åring eftersom hon fötts med ett omfattande funktionshinder med benskörhet, och Försäkringskassan föreslog förtidspension. Istället tog Veronica över sin egen assistans, och idag drygt 20 år senare äger hon ett av landets största bolag inom personlig assistans, VH assistans, med 1.000 anställda.

Hon har under åren startat flera andra bolag inom koncernen VH assistansgruppen, bland annat Sveriges enda juristbyrå inom funktionshinderområdet. Prisad av kungen, mottagare av Mångfaldspriset, Årets bästa kvinnliga entreprenör 2012 och utsedd till en av Sveriges mäktigaste, för att nämna några. 


QBNetwork Online hälsar varmt välkomna!

____________________________________________________________

Om Quality Business Network

Quality Business Network Sweden är ett affärsnätverk som riktar sig till kvinnliga konsulter, företagare och entreprenörer. Nätverket erbjuder regelbundna nätverksträffar, workshops, happenings, after work på tre orter i Sverige: Stockholm, Göteborg och Södertälje. Företagsmedlem kan ta del av hela vårt utbud - både på webben och via träffar och event.

Detaljer

Startar tisdag, 21. april 2020 - 11:00
Slutar tisdag, 21. april 2020 - 12:15
Anmälan stängs måndag, 20. april 2020 - 12:00
Det går inte längre att anmäla sig men skicka ett mail och dubbelkolla ifall det finns någon lucka!

KONTAKT
Siv Thuresdotter
Quality Business Network

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 
+46 0702 91 96 48