Om den nya tidens ledarskap - Marie Fridolf

Ingrid Marie Fridolf har arbetat med grupper och ledarskap i hela sitt yrkesverksamma liv, först som chef och ledare, sedan som konsult och terapeut. Hon slutade arbeta i organisationer och lämnade sedermera sitt terapeutiska yrke för att öppna för konceptet Space in between som består av tre delar; din livsstruktur, gruppens inre liv och dina affärer. Detta skapades som en syntes av hela hennes yrkesliv. 

Varmt välkomna till ännu en spännande online-föreläsning där du får lära känna QBNetworks medlemmar och lyssna på givande föredrag. Torsdag den 23/4 kl. 11.00 - 12.00 får du möta Marie Fridolf som håller en föreläsning om Den nya tidens ledarskap och att leda från mellanrummet. Vi avsätter även tid för eftersnack och ev. frågor. 

Marie Fridolf gjorde succé med sin ögonöppnande workshop på höstens Framgångsresa i Kroatien 2019. Därför är det med glädje som vi nu kan erbjuda ett tillfälle i Sverige, där vi får ta del av hennes unika sätt att förmedla insikter om oss själva, våra drivkrafter och inte minst gruppens syfte och kraft. Marie förmedlar sin klokhet på ett sätt som ingen annan kan. Läs mer/kontakt:
 www.mariefridolf.se

Plats: Online via Zoom (jag mejlar möteslänk en dag innan vi ska ses online)

Torsdag den 23 april, kl. 11.00 - 12.00 . 
Anslut gärna till mötet 5 min innan start.

Obs. Då denna föreläsning handlar om kommunikation och interaktion så ber vi samtliga deltagare att ha på sin kamera. Mötet/föreläsningen är direktsänd och spelas inte in.


Ps. Vill du stanna kvar och få information om nätverkets olika medlemskap och prata med grundaren Siv Thuresdotter så finns det möjlighet att göra det efter att mötet avslutats. 

Boka din plats - klicka här.

Kostnadsfritt deltagande för medlemmar i QBNetwork Classic och QBNetwork Online. Gäst kan delta kostnadsfritt vid ett tillfälle under april månad.  

_______________________________________________

Om Quality Business Network

Quality Business Network Sweden är ett affärsnätverk som riktar sig till kvinnliga konsulter, företagare och entreprenörer. Nätverket erbjuder regelbundna nätverksträffar, workshops, happenings, after work på tre orter i Sverige: Stockholm, Göteborg och Södertälje. Företagsmedlem kan ta del av hela vårt utbud - både på webben och via träffar och event. Fr.o.m. april 2020 erbjuds även online-möten med föreläsningar och nätverksmöjligheter. 

Kontakt: Siv Thuresdotter, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., tel. 0702-919648

Detaljer

Startar torsdag, 23. april 2020 - 11:00
Slutar torsdag, 23. april 2020 - 12:00
Registration Start Date 2020-03-22
Anmälan stängs onsdag, 22. april 2020 - 16:00
Det går inte längre att anmäla sig men skicka ett mail och dubbelkolla ifall det finns någon lucka!

KONTAKT
Siv Thuresdotter
Quality Business Network

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 
+46 0702 91 96 48