Så får du ditt budskap att fästa/ Carina RideniusCarina Ridenius
är tidigare sångerska och röstcoach, numera informationsvetare, rutinerad föreläsare, utbildare och författare med två magisterexamina i bagaget. Carina utbildar företag, organisationer och kommunala förvaltningar inom omvärldsbevakning, informationsanalys, presentationsteknik och ledarskap.  Läs mer på hemsidan: www.pik.nu 

Välkommen till en ännu en inspirerande och lärorik föreläsning i regi av QBNetwork - Live via Zoom. Denna föreläsning riktar sig till entreprenörskvinnor och soloföretagare. 

  • Föreläsare: Carina Ridenius/PiK.nu
  • Rubrik: Så får du ditt budskap att fästa 
  • Tid: tisdag den 26/5 kl. 10.00 -11.15
  • Plats: Online via Zoom

Boka ditt deltagande - KLICKA HÄR


Om föreläsningen: 
Hur ska jag få mitt budskap att fästa?
Hur ska jag få till en träffande pitch, vara fokuserad och informativ i min presentation och vara slagfärdig och humoristisk i mitt tal? Och vad gör jag när jag presenterar och tekniken inte beter sig så som jag vill?

Denna föreläsning är för dig som vill öka din kommunikationsförmåga, gå igenom bruset och få ditt budskap att fästa hos din motpart. Det handlar både om att presentera sig själv, presentera på bästa sätt inför arbets- och ledningsgrupp eller i ett större sammanhang.

Att arbeta med sin pitch, presentation och tal handlar om hur du kan skaffa dig både nya och fler kunder, få investerare till ditt projekt eller din produkt och tjänst samtidigt som du ska vara avslappnad och njuta i stunden.

Arrangör är QBNetwork - affärsnätverk som riktar sig till kvinnliga företagare. QBN-medlemmar och gäster som vill prova på våra träffar - välkomnas att delta.

Boka deltagande - KLICKA HÄR

För ev. frågor kontakta:
Siv Thuresdotter
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
0702919648

Detaljer

Startar tisdag, 26. maj 2020 - 10:00
Slutar tisdag, 26. maj 2020 - 11:15

KONTAKT
Siv Thuresdotter
Quality Business Network

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 
+46 0702 91 96 48