Skriv boken som ger dig nya uppdrag/ Ann LjungbergVälkommen till en ännu en inspirerande och lärorik föreläsning - Live via Zoom.  

  • Föreläsare: Ann Ljungberg,företagare, skrivcoach och digital nomad
  • Rubrik: Skriv boken som ger dig nya uppdrag
  • Tid: tisdag den 19/5 kl. 10.00 -11.15
  • Plats: Online via Zoom

Boka ditt deltagande - KLICKA HÄR.

Vill du skriva en bok om din expertis? I den här föreläsningen få du lära dig hur du kan skapa ett lockande innehåll, hitta strukturen och göra en plan för skrivandet. 

Ann Ljungberg var en av Sveriges första digitala nomader när hon kastade loss med sin segelbåt och drog ut i Europa redan 2001. Hon var även tidigt ute med att coacha författare att komma igång med sitt skrivande och ge ut sina böcker, både via förlag och på egen hand. Ann har en grym meritlista med drygt 100 manus som lektör, redaktör, författarcoach och skrivarkursledare. Ca 300 av dessa har hittills blivit publicerade böcker. Som kursledare och arrangör av ett 100-tal kurser inom författarskap och entreprenörskap kan nämnas några som  Författarverkstad, Featurejournalistik, Resereportage, Faktabok, Skrivläger och det årligen återkommande Content Bootcamp i Sitges. Startade konceptet “Skrivarkurser orden runt” 2004.

Ann Ljungberg är med sin gedigna kunskap och erfarenhet inom digitala affärer en stor inpspiration för entreprenörer som vill bygga sin business online och hon driver idag flera portaler för entreprenörer som vill vässa sig i sitt företagande. Ann är grundare till Littererära Konsulter och erbjuder ett nätverk med både utbildning, förmedling, kursverksamhet och Skriv-TV.

BOKA DIN PLATS - KLICKA HÄR! 


Arrangör är QBNetwork - affärsnätverk som riktar sig till kvinnliga företagare. QBN-medlemmar och gäster som vill prova på våra träffar - välkomnas att delta.


För ev. frågor kontakta:
Siv Thuresdotter
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
0702919648

Detaljer

Startar tisdag, 19. maj 2020 - 10:00
Slutar tisdag, 19. maj 2020 - 11:15

KONTAKT

Siv Thuresdotter
Quality Business Network

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 
+46 0702 91 96 48