Smakprov på ayurveda/Susanne Vikman


Susanne Vikman, Coach & Ayurvedisk Hälsorådgivare, vill ha mer av hållbar hälsa, mat som medicin, använda tankens kraft, se till helheten och ta nya steg framåt. 

Välkommen till en ännu en inspirerande och lärorik föreläsning i regi av QBNetwork - Live via Zoom. Denna föreläsning riktar sig till alla kvinnor i nätverket samt även gäster som vill prova på våra online-träffar.

Vill du har mera energi och bättre hälsa? Enligt ayurveda består allt av de fem elementen jord, eld, luft, rymd och vatten. Så även vi människor. Om du lär känna din konstitution då kan du också finna verktyg för mer balans i livet. Ayurveda ger inspiration, kraft och hälsa och det kommer denna föreläsningen att ge smakprov på!  
 
Vi talar om hållbarhet i naturen men stressar ihjäl oss stillasittande vid skrivbordet tror att vi får mer energi av den där extra koppen kaffe eller chokladkakan. Men känner oss i slutet av dagen tomma eller energilösa! Vem har inte varit där!? Och hur kan du ta dig ur den spiralen?

Jag får inspiration ifrån ayurveda och det vill jag berätta om. Det finns många fina dieter, träningsformer, terapier och metoder men för mig innehåller ayurveda allt för en hållbar hälsa, mat som medicin och naturligtvis mycket mera. Ayurveda utgår ifrån dig som individ och vad just du behöver. 

Varmt välkomna fredag den 29/5, kl.10.00.


Hälsningar,

SUSANNE VIKMAN
Coach & Ayurvedisk Hälsorådgivare 


Boka ditt deltagande 29/5 (obs. gäster kan delta kostnadsfritt under maj månad) - klicka här!

__________________________________________________________________

Arrangör är QBNetwork - affärsnätverk som riktar sig till kvinnliga företagare. QBN-medlemmar och gäster som vill prova på våra träffar - välkomnas att delta.


För ev. frågor kontakta:
Siv Thuresdotter
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
0702919648
Detaljer

Startar fredag, 29. maj 2020 - 10:00
Slutar fredag, 29. maj 2020 - 11:15

KONTAKT
Siv Thuresdotter
Quality Business Network

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 
+46 (0)76-167 09 72