Powerkväll i Södertälje - Inspiration, föredrag & minimässaVarmt välkomna till denna Powerkväll för alla kvinnor! En kväll där den röda tråden är samverkan, skaparglädje och livsbalans! Syftet med mässan är att lyfta fram driftiga kvinnor som lever sin dröm genom att följa sitt hjärta och gå sin egen väg. 

Women of Power, Women of Grace - It's time to SHINE! + sång och musik!


Plats: Quality Hotel Park, Saltsjötorget, Södertälje
torsdag 28 nov. 2019
kl. 17.00 -21.00 

FRI ENTRÉ 
Obs. obligatorisk förbokning även om det är gratis entré. Ps. när du bokar så kvalificerar du dig till kvällens utlottningar. 
Klicka på anmälan här nedan. 

Restaurangen är öppen för dig som vill äta något matigt. Och det finns även en öppen bar på hotellet för er som vill fika eller köpa ett glas vin/öl. Finns även fina mackor att köpa vid baren. 

EVENEMANGET ÄR ÖPPET FÖR ALLMÄNHETEN: detta betyder att alla kvinnor som vill delta är välkomna att reservera plats för att mingla, träffa våra utställare och lyssna på föredrag. Inget medlemskrav. 

Varmt välkomna att besöka våra inspirerande och kreativa utställare och shoppa loss bland fina erbjudanden. Mingla och skapa nya kontakter. 


 

UTSTÄLLARE
Utställare under kvällen kommer att presenteras närmare med start den 1/11. Bl.a. får ni möjlighet att prova och handla direktimporterade spanska damskor från Gunilla y sus Zapatos, inhandla både hälsosamma och vackra smycken från Magnetix Wellness samt prata hälsa och kostrådgivning med B
ahlenberg Hälsa & Livsstil.  


Vill du ställa ut på mässan? Klicka här för mer info.


Välkomna hälsar,

Siv och Gerd 

Siv Thuresdotter 

Gerd Wallin 
Coaching och Konsult Gerd Wallin Detaljer

Startar torsdag, 28. november 2019 - 17:00
Slutar torsdag, 28. november 2019 - 21:00

KONTAKT

Siv Thuresdotter
Quality Business Network

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 
+46 0702 91 96 48