QBN-dagen 30 jan 2020 - Sätt fart på affärerna med fokus och flow

 

Quality Business Network följer traditionen att fira in det nya året med en Kick off i Stockholm den 30/1 2020. Förra året sågs vi på Grand Hotel Saltsjöbaden där fantastiska talare boostade oss med sina expertiskunskaper för att driva företag framgångsrikt. Det krävs många faktorer på plats för att driva företag  - men grunden är ett liv i balans, gott självledarskap och drivkraft att gå från ord till handling. Allt detta vill QBN-nätverkets medlemmar dela med sig av - och i synnerhet denna dag som vi medlemmar kallar för QBN-dagen. 2020 ses vi på Central Hotel, Vasagatan 38 i Stockholm och en av dagens inspiratörer är Ulrika Nybäck som ses till vänster i bild här ovan. 

_____________________________

QBN-dagen 2020 - Sätt fart på affärerna med fokus och flow - föredrag av Ulrika Nybäck

Kick-Off och inspirationsdag med föredrag och nätverksmingel.
Central Hotel, Vasagatan 38, Stockholm
Torsdag den 30/1 kl. 12.00 - 17.30 

Klicka här för att boka din plats.

Varmt välkommen att möta drivkraftiga entreprenörskvinnor, konsulter och egenföretagare från en mängd branscher när vi möts i Stockholm, torsdag den 30 januari 2020. Vi ses på Central Hotel, Vasagatan 38, Stockholm. Vi lunchar tillsammans och lyssnar på inspirerande föredrag och har gott om tid för nätverksmingel. Oavsett om du redan startat och drivit företag i många år - eller om du inte ännu tagit steget och startat upp så är du välkommen att delta. Sätt fart på affärerna med fokus och flow - föredrag av Ulrika Nybäck
När du befinner dig i flow blir du mer produktiv, kreativ och din inlärningsförmåga stärks. Ditt fokus blir knivskarpt och du (din arbetsgrupp) löser plötsligt utmaningar med lätthet. Många har upplevt tillståndet flow, men få vet hur de når dit. I den här underhållande föreläsningen bjuder Ulrika Nybäck på egna misstag och framsteg, varvat med forskning och konkreta tips som hjälper dig att sätta full fart på affärerna.

Ulrika Nybäck har sin bakgrund i medie- och konsultbranschen och var en av de första i Sverige att jobba med rörlig bild för att positionera globala aktörer som Ericsson. Idag är hon verksam som föreläsare, rådgivare samt driver kommunikationsbyrån Stockholm Creative Partner.

Deltagaravgift (i priset ingår lunch och em.fika)
Medlemspris: 440 kr ex moms 
Ej medlem: 690 kr ex moms (Tyvärr - finns inga platser kvar).

Entreprenörskvinnor, konsulter, företagare, medlemmar och gäster - alla varmt välkomna! 

Klicka här för att boka din plats.Varmt välkomna,

Bästa hälsningar,
Siv Thuresdotter 
QBNetwork Sweden 
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

för ev. frågor kontakta mig gärna via e-post eller tel: 0702-919648


Detaljer

Startar torsdag, 30. januari 2020 - 12:00
Slutar torsdag, 30. januari 2020 - 17:30
Det går inte längre att anmäla sig men skicka ett mail och dubbelkolla ifall det finns någon lucka!

KONTAKT

Siv Thuresdotter
Quality Business Network

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 
+46 0702 91 96 48