Entreprenörs-Kick Off i Stockholm den 30 jan. 2020

 

Quality Business Network följer traditionen att fira in det nya året med en Kick off i Stockholm den 30/1 2020. Förra året sågs vi på Grand Hotel Saltsjöbaden, vi var 80 deltagare och 10 utställare. Fantastiska talare boostade oss med sina expertiskunskaper för att driva företag framgångsrikt. Till det krävs många faktorer som vi vet - men grunden är ett liv i balans, gott självledarskap och drivkraft att gå från ord till handling. Allt detta vill QBN-nätverkets medlemmar dela med sig av - och i synnerhet denna dag som vi medlemmar kallar för QBN-dagen. 

Varmt välkommen att möta drivkraftiga entreprenörskvinnor från en mängd branscher när vi möts i Stockholm, torsdag den 30 januari 2020. Vi ses i den vackra Sibeliussalen, lunchar tillsammans och lyssnar på föredrag och får lära känna spännande utställare. Oavsett om du redan startat och drivit företag i många år - eller om du inte ännu tagit steget och startat upp så är du välkommen att delta. 

Kick-Off och inspirationsdag med mingel, föredrag och utställare
Finlandshuset, Snickarbacken 4, Stockholm
Torsdag den 30/1 kl. 12.00 - 17.30 

Konferencier: Siv Thuresdotter, grundare QBNetwork 

Föreläsare: Ulrika Nybäck inspirerar med föredraget Så får du fokus och flow på affärerna

När du befinner dig i flow blir du mer produktiv, kreativ och din inlärningsförmåga stärks. Ditt fokus blir knivskarpt och du (din arbetsgrupp) löser plötsligt utmaningar med lätthet. Många har upplevt tillståndet flow, men få vet hur de når dit. I den här underhållande föreläsningen bjuder Ulrika Nybäck på egna misstag och framsteg, varvat med forskning och konkreta tips på hur du får ett liv som flödar lite lättare.

Ulrika Nybäck har sin bakgrund i medie- och konsultbranschen och var en av de första i Sverige att jobba med rörlig bild för att positionera globala aktörer som Ericsson. Idag är hon verksam som föreläsare, rådgivare samt driver kommunikationsbyrån Stockholm Creative Partner.

Deltagaravgift 
Medlemspris: 440 kr ex moms (ingår lunch och em.fika)
Ej medlem: 690 kr ex moms 

Entreprenörskvinnor och soloföretagare, medlemmar och gäster - varmt välkomna! 

Klicka på anmälan nedan och boka/betala ditt deltagande. Utställarplats kan bokas av QBN-medlem som ett tillval och faktureras). 


Varmt välkomna,

Bästa hälsningar,
Siv Thuresdotter 
för ev. frågor ring: 0702-919648

Detaljer

Startar torsdag, 30. januari 2020 - 12:00
Slutar torsdag, 30. januari 2020 - 17:30

KONTAKT

Siv Thuresdotter
Quality Business Network

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 
+46 0702 91 96 48