QBNetwork STHLM - Lunchträff 23/5Eventet stängt för nya bokningar

Välkommen till nätverkslunch med Quality Business Network


Tid: torsdag den 23 maj kl. 12-14
Plats: SAS Radisson Blu, Waterfront, restaurang RBG BAR & GRILL. Upplev ett internationellt kök i avslappnad atmosfär! På lunchbuffén finns något för alla, varmrätter, soppa, sallad, bröd och dessert. Hela lunchbuffén kan du njuta av för 295 kr. Salladsbuffén kostar 120 kr och endast varmrätt 185 kr. Var och en betalar för sin lunch på plats.

Boka här!

Varför är ett medlemskap i QBNetwork så värdefullt för våra medlemmar? Vad innebär medlemskapet och vad genererar det för mervärde dig som medlem. Träffa grundaren av nätverket, Siv Thursdotter, och hör även medlemmar berätta om hur deras företagande tagit stora kliv med hjälp av nätverket. Vad har vi på gång inför hösten? Och varför är Framgångsresan så fantastisk? 

Om du någon gång har undrat över att gå med i ett affärsnätverk så är detta tillfälle perfekt för att få träffa oss som driver det personligen och även ha chans att ställa frågor och prata med några av våra medlemmar. 

Lunchen betalas var för sig på plats. 

Avbokningsregler: Ev. avbokning vid sjukdom eller annat förhinder gör du via e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Avbokning bör ske senast en dag innan. 


Varmt välkommen!

Bästa hälsningar,
Siv Thuresdotter

grundare och ansvarig för nätverkets träffar i Göteborg och Stockholm

Detaljer

Startar torsdag, 23. maj 2019 - 12:00
Slutar torsdag, 23. maj 2019 - 14:00
Anmälan stängs 2019-05-21

KONTAKT

Siv Thuresdotter
Quality Business Network

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 
+46 0702 91 96 48