QBN-dagen 30 jan 2020 - Sätt fart på affärerna med fokus och flow

 

Quality Business Network följer traditionen att fira in det nya året med en Kick off med fantastiska talare som boostar oss med sina expertiskunskaper för att driva företag framgångsrikt. Det krävs många faktorer på plats för att driva företag där grunden är ett liv i balans, gott självledarskap och drivkraft att gå från ord till handling.

Detta vill QBN-nätverkets medlemmar dela med sig av. Möt QBN-dagens inspiratörer Ulrika Nybäck och Carina Ridenius som ses till vänster i bild här ovan. Vi ses på Central Hotel i Stockholm den 30/1 2020. 

_____________________________

OBS. EVENEMANGET ÄR NU FULLBOKAT!


QBN-dagen 2020 - Sätt fart på affärerna med fokus och flow - föredrag av Ulrika Nybäck

Kick-Off och inspirationsdag med föredrag och nätverksmingel.
Central Hotel, Vasagatan 38, Stockholm
Torsdag den 30/1 kl. 12.00 - 17.30 

Program

12.00 Siv Thuresdotter välkomnar alla till QBN-dagen. Gemensam lunch på La Gare restaurang.
13.30 Föredrag: Sätt fart på affärerna med fokus och flow, Ulrika Nybäck, kommunikationsbyrån Wonderwork. 
15.00 Paus
15.30 Föredrag/workshop: Omvärldsbevakning för småföretagare i en digitaliserad värld, Carina Ridenius, PIK Presentationsteknik
16.30 Hur nätverka framgångsrikt, Siv Thuresdotter, QBNetwork
17.30 Vi avrundar dagen


Klicka här för att boka din plats.

Varmt välkommen att möta drivkraftiga entreprenörskvinnor, konsulter och egenföretagare från en mängd branscher när vi möts i Stockholm, torsdag den 30 januari 2020. Vi ses på Central Hotel, Vasagatan 38, Stockholm. Vi lunchar tillsammans och lyssnar på inspirerande föredrag och har gott om tid för nätverksmingel.Sätt fart på affärerna med fokus och flow - föredrag av Ulrika Nybäck
När du befinner dig i flow blir du mer produktiv, kreativ och din inlärningsförmåga stärks. Ditt fokus blir knivskarpt och du (din arbetsgrupp) löser plötsligt utmaningar med lätthet. Många har upplevt tillståndet flow, men få vet hur de når dit. I den här underhållande föreläsningen bjuder Ulrika Nybäck på egna misstag och framsteg, varvat med forskning och konkreta tips som hjälper dig att sätta full fart på affärerna.

Ulrika Nybäck har sin bakgrund i medie- och konsultbranschen och var en av de första i Sverige att jobba med rörlig bild för att positionera globala aktörer som Ericsson. Idag är hon verksam som föreläsare, rådgivare samt driver kommunikationsbyrån Wonderwork.Omvärldsbevakning för småföretagare i en digitaliserad värld - föredrag/workshop av Carina Ridenius

Carina Ridenius, PIK Presentationsteknik, ger en föreläsning och workshop inom ämnet omvärldsbevakning. Med mer kunskap på området får du större möjlighet till ökad försäljning och vinst. Omvärldsbevakning behöver inte vara varken dyrt, krångligt eller tidskrävande. I denna föreläsning/workshop får du tips på lättanvända metoder och verktyg som du kan arbeta med i din vardag.

Carina Ridenius, tidigare sångerska och röstcoach, numera informationsvetare, r
utinerad föreläsare, utbildare och författare med två magisterexamina i bagaget. Utbildar företag, organisationer och kommunala förvaltningar inom omvärldsbevakning, informationsanalys, presentationsteknik och ledarskap. 


Deltagaravgift (i priset ingår lunch och em.fika)
Medlemspris: 440 kr ex moms 

Entreprenörskvinnor, konsulter, företagare och QBN-medlemmar varmt välkomna! 

Klicka här för att boka din plats.Varmt välkomna,

Bästa hälsningar,
Siv Thuresdotter 
QBNetwork Sweden 
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

för ev. frågor kontakta mig gärna via e-post eller tel: 0702-919648


Detaljer

Startar torsdag, 30. januari 2020 - 12:00
Slutar torsdag, 30. januari 2020 - 17:30
Det går inte längre att anmäla sig men skicka ett mail och dubbelkolla ifall det finns någon lucka!

KONTAKT
Siv Thuresdotter
Quality Business Network

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 
+46 0702 91 96 48