QBN Workshop Stockholm

Nu äntligen får jag möjlighet att visa er vad medvetet och effektivt nätverkande handlar om!

Visst har vi alla hört och läst om nätverksexperter som ger oss snabba quick-fix-tips för att nätverka framgångsrikt. Jag har själv varit en av dessa ... men sedan jag lärt mig grunden i att nätverka genom Asentiv så vet jag bättre! Ju mer jag lärt mig via Asentivs program - desto mer har jag insett hur ytligt och omedvetet de flesta av oss "nätverkar". Och nu vill jag att även du ska få en möjlighet att lära mer om denna ädla konst. 

Varmt välkommen att komma med på kvällens 2,5 tim. långa workshop där Agneta Rebo berättar mer och du får även göra egna uppgifter som tar dig en bit på vägen till att bli en professionell nätverkare! 

Plats: Le på Café
Tid: 19 mars (måndag) kl. 17.00-20.00
2,5 tim. workshop och fika (kaffe/te och matig smörgås) ingår i priset: 396 kr/person (exklusive.moms).

Ps. Vi har möjlighet att erbjuda 3 gästplatser och dessa kan också bokas via webbplatsen. 
__________________________________________________

Workshopledare Agneta Rebo, Grundare och Tränare på Lev nu med Asentiv. 

Agneta är en engagerad och uppskattad utbildare. Hon har i över 20 år drivit egna företag, bl.a med datautbildningar och som konsult rörande Microsoft Project, Word och Excel, och har inom detta område hjälpt människor på över 300 olika företag. 

På senare år har Agneta, efter att själv ha sett vad det innebär för affärerna att jobba strategiskt med referensmarknadsföring, valt att vidareutbilda sig för att kunna hjälpa och lära andra företagare att skapa fler och bättre affärer via rekommendationer. 

Agneta coachas av de ledande experterna i världen inkluderande Dr Ivan Misner (grundare av BNI Affärsnätverk), Mike Macedonio, Dawn Lyons och Eddie Esposito.

Detaljer

Startar måndag, 19. mars 2018 - 17:00
Slutar måndag, 19. mars 2018 - 20:00
Det går inte längre att anmäla sig men skicka ett mail och dubbelkolla ifall det finns någon lucka!