Quality Business Network (även kallat Företaget i denna text) respekterar din integritet och rätten att ha kontroll över dina personuppgifter. Vi kommer att vara öppna med vilken information vi samlar in och varför, och vi kommer skydda den på ett så säkert sätt som möjligt. Vi samlar in personuppgifter vid särskilda tillfällen i syfte för marknadskommunikation, produktinformation och kundkommunikation.

Personuppgifter vi samlar in
Quality Business Network inhämtar uppgifterna i första hand direkt från dig som kund. Exempel på personuppgifter vi samlar in är ditt namn och kontaktuppgifter till dig så som mobiltelefonnummer och e-postadress. Behandling av dina personuppgifter regleras av EU:s General Data Protection Policy.

Quality Business Network registrerar, eller kan komma att registrera dina personuppgifter i samband med:

När du fyller i din e-postadress eller ditt mobiltelefonnummer på webbplatsen
Om du kontaktar oss via e-post, via telefon, vår webbplats och social media
När du anmäler dig till Quality Business nyhetsbrev
När du registrerar ditt medlemskap i affärsnätverket
När du bokar deltagande i ett evenemang

Insamling med samtycke
Genom att du fyller i ett samtyckesformulär på hemsidan (t.ex. när du börjar prenumerera på nyhetsbrevet, bokar ett event eller tar del av erbjudanden mm.) så samtycker du till att dina personuppgifter (ex. ditt namn, telefonnummer och e-postadress) får användas i marknadsföringssyfte för den tjänst som exponeras i anslutning till där du ombeds fylla i dina personuppgifter.

Hur vi använder insamlad information
Företaget behandlar personuppgifter i huvudsak för de ändamål som anges nedan

Möjliggöra god kundservice, som att hantera förfrågningar, rätta felaktiga uppgifter mm
För att kunna administrera kundprofiler, genomföra analyser samt marknadsundersökningar
För att skicka dig information så som t.ex. bekräfta en bokning/bjuda in till ett förbokat event
För att skicka marknadsföring via e-post eller andra digitala kontaktvägar såsom t.ex. sociala medier då du har en aktiv kundrelation med oss.
För att skicka viktiga meddelanden som kommunikation om förändringar i våra villkor och policyer
För att kontakta dig via e-post för att informera om erbjudanden, kampanjer eller tjänster som vi tror kan vara av intresse för dig, observera att du när som helst kan tacka nej till denna marknadsföring

Företaget samarbetar endast med partners som behandlar personuppgifter inom EU/EES eller med företag som upprätthåller samma skyddsnivå som inom EU/EES genom att t.ex. ha anslutit sig till den s.k. Privacy Shield överenskommelsen mellan EU och USA. Exempelvis vårt nyhetsbrevprogram MailChimp och våra bokningsprogram Stripe och Simple Signup. Mailchimp använder beacons, vilket är information från användare när de öppnar sin e-post, såsom IP-adresser och webbläsare.

Quality Business Network använder inte individuella IP-adresser, utan bara generell statistik för att analysera räckvidden på nyhetsbreven.

Vi säljer aldrig dina personuppgifter till tredje part för marknadsföringsändamål.


Vår lagliga grund för att behandla era personuppgifter:

För nuvarande prenumeranter gäller intresseavvägning, eftersom vikten av dela information och nyheter och göra den tillgänglig för prenumeranterna överväger riskerna för de insamlade personuppgifter. För nya prenumeranter som skrivit upp sig fr.o.m. 2018-05-25 Samtycke.

Vilka personuppgifter samlar vi in om dig som kund och i vilket ändamål (varför)? Personuppgifterna som vi har samlat in om dig används för olika ändamål. I detta avsnitt förklarar vi:  

Varför vi använder dina personuppgifter
Vilka behandlingar vi utför för att uppfylla ändamålet
Vilken laglig grund som vi baserar behandlingen på 

Ändamål: För att kunna hantera bokningar
Administration i samband med bokningar, t.ex. mottagande av bokningar, om- och avbokningar. Utskick av bokningsbekräftelser och kommunikation kring bokningen.
Personuppgifter: Namn, kontaktuppgifter (e-post och telefonnummer) samt ev. anteckningar du själv väljer att lämna.
Laglig grund: Fullgörande av tjänsteavtal. Denna insamling av dina personuppgifter krävs för att vi ska kunna fullgöra våra åtaganden enligt tjänsteavtalet. Om uppgifterna inte lämnas kan våra åtaganden inte fullgöras och vi tvingas därför neka dig tjänsten.


Ändamål: För att kunna hantera kundserviceärenden och medlemsregister
Personuppgifter: Namn, organisationsnummer, kontaktuppgifter (t.ex. adress, e-post och mobilnr)
Laglig grund: Fullgörande av avtalet om medlemskap i Quality Business Network. Insamling av dina personuppgifter krävs för att vi ska kunna fullgöra våra åtaganden och kunna administrera ditt medlemskap. Om uppgifterna inte lämnas kan våra åtaganden inte fullgöras och vi tvingas därför neka dig medlemskap.


Rättslig grund, lagring och gallring av personuppgifter
I och med att du lämnar uppgifter till Företaget ger du din tillåtelse till att Företaget registrerar och lagrar uppgifter om vilken tjänst du köpt samt behandlar de angivna personuppgifterna för angivna ändamål. Som legal grund för behandling kommer Företaget att hänvisa till uppfyllande av avtal, berättigat intresse eller samtycke. Om Företaget använder sig av berättigat intresse som grund, kommer det endast att göras i de syften som angetts ovan.

Observera att du närsomhelst kan återkalla ditt samtycke genom att kontakta Siv Thuresdotter på e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Behandlingen sker enligt gällande lagstiftning och innebär att personuppgifter inte bevaras under en längre tid än vad som är nödvändigt med hänsyn till ändamålen med behandlingen. Företaget kommer att lagra dina personuppgifter så länge du är kund hos oss. Uppgifter gallras ut då de inte längre är aktuella eller nödvändiga för analyser eller direktmarknadsföring för de ändamål som de har samlats in för. Viss information kan behållas längre då det krävs pga andra lagkrav, som exempelvis bokföringslagen. Vid all hantering av personuppgifter iakttas alltid hög säkerhet och sekretess.

Dina rättigheter och val
Du har rättigheter när det gäller dina personuppgifter och du har möjlighet att påverka din information och vad som sparas. Företaget kommer på eget eller kundens initiativ att rätta uppgifter som upptäcks vara felaktiga. Du kan även närsomhelst begära att dina uppgifter raderas eller att dess användning begränsas genom att kontakta oss.

Du kan när som helst avstå från att ta emot marknadsföringskommunikation genom att kontakta mig eller genom att avregistrera dig från vidare kommunikation i den e-post som jag skickar dig.

Siv Thuresdotter
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
tel: 0702-919648

Denna Integritetspolicy gäller från och med 2018-05-25

KONTAKT
Siv Thuresdotter
Quality Business Network

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  
0702919648