Quality Business Network - Connect, Learn & Grow

QUALITY BUSINESS NETWORK - QBNetwork
Ett nätverk som stöttar kvinnors företagande
Syftet är att gynna medlemmarnas affärsutveckling genom nätverkande, kompetensutveckling och värdefullt bollplank.


HISTORIK
Från inspirationsblogg till ett av landets största nätverk  
Jag startade bloggen Qoola Qvinnor 2009, för att inspirera och lyfta fram kvinnliga förebilder som driver eget företag. Ganska snart kom förfrågan om att ses på nätverksträffar då det fanns ett stort behov bland mina följare att komma i kontakt även utanför webben. Kombinationen med en digital mötesplats plus våra nätverksträffar och event ute i landet kom att utveckla verksamheten till ett av landets största kvinnliga nätverk. 

Under åren 2011 - 2014 erbjöds träffar/aktiviteter i 12 städer: Stockholm, Södertälje, Göteborg, Kungsbacka, Jönköping, Västerås, Eskilstuna, Norrköping, Nyköping, Växjö, Helsingborg och Malmö. Nätverket har även drivit stora medlemsgrupper av svenska kvinnor permanent boende i Palma de Mallorca och Torrevieja. Genom åren har vi haft närmare 1400 betalande medlemmar och över 8000 besökare på våra aktiviteter.

Nytt namn 
Sedan januari 2018 drivs affärsnätverket under nytt namn; Quality Business Network (även kallat QBNetwork). Qoola Qvinnor finns kvar på sociala medier och har fortsatt en stor följarskara, dock ej som medlemsnätverk.  

Våra medlemmar
QBNetworks företagsmedlemmar är till stor del verksamma inom tjänstesektorn och består av konsulter och entreprenörer inom branscher som ledarskap, personlig utveckling, kommunikation, marknadsföring, ekonomi, IT & webb, hälsa, friskvård samt kultur där var och en gärna bidrar med sin kompetens och erfarenhet till nätverket. 

Framgångsresan 
Varje höst arrangerar nätverket en konferens kallad Framgångsresan. Mellan åren 2013 - 2019 har närmare 600 deltagare varit med oss i Biograd och Opatija i Kroatien. 2020 blev vi tyvärr tvingade att ställa in vår 8:e konferens med anledning av Covid-19. 

Välkommen med i vårt drivkraftiga och goa gäng - och väx både som människa och företagare!

Välkommen att gå med som medlem - Läs gärna mer om vårt medlemskap - klicka här! Bästa hälsningar,
Siv Thuresdotter

KONTAKT
Siv Thuresdotter
Quality Business Network

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 
+46 0702 91 96 48