Quality Business Network - Connect, Learn & Grow

QUALITY BUSINESS NETWORK  
Erbjuder både en digital community såväl som fysiska träffar till sina företagsmedlemmar. Vi ses i Stockholm, Södertälje och Göteborg. Syftet är att gynna medlemmarnas affärsutveckling genom digitalt nätverkande, träffar och studieresor samt utbildningstillfällen. Du väljer vad som passar dig bäst. 


FRÅN BLOGG TILL ETT AV SVERIGE STÖRSTA NÄTVERK  
Jag startade bloggen Qoola Qvinnor 2009, där jag ville inspirera genom att lyfta fram kvinnliga förebilder inom business och personlig utveckling. Ganska snart kom förfrågan om att ses för träffar och jag insåg att det fanns ett stort behov för att komma i kontakt även utanför webben. Kombinationen med en digital plattform plus våra träffar och event ute i landet gjorde att bloggen snabbt utvecklades till ett av landets största kvinnliga inspirationsnätverk.

Under åren 2011 - 2014 ordnade jag tillsammans med mina Qoola Qvinnor-ambassadörer regelbundna träffar i 12 städer: Stockholm, Södertälje, Göteborg, Kungsbacka, Jönköping, Västerås, Eskilstuna, Norrköping, Nyköping, Växjö, Helsingborg och Malmö. Vi har även erbjudit nätverksträffar regelbundet under två års tid i Palma de Mallorca och Torrevieja. 

Framgångsresan är årets höjdpunkt. Varje höst, vecka 36, arrangerar vi denna populära konferens i Kroatien, som sedan 2013 haft över 550 deltagare. Affärsnätverket har haft totalt 1350 betalande deltagare sedan vi startade upp medlemsnätverket i januari 2010 och totalt 7500 besökare på våra aktiviteter. 

 

NAMNBYTET - ETT NAMN SOM TYDLIGGÖR VERKSAMHETENS SYFTE 
Från och med den 1 januari 2018 drivs affärsnätverket QBNetwork och den digitala inspirationsportalen Qoola Qvinnor vidare och var för sig, i två olika företag. Qoola Qvinnor-nätverket utvecklades med tiden till en kvalitativ och högt värderad community av dess företagsmedlemmar. Därav togs beslut att byta namn på nätverket under hösten 2017. Namnbytet var ett strategiskt viktigt val för att belysa hur vi ständigt strävar efter att erbjuda våra medlemmar kvalitet och innehåll som motsvarar de behov som finns. 

Våra medlemmar är drivkraftiga entreprenörskvinnor och soloföretagare som bidrar med kontaktnät, kompetens och erfarenhet. Därav föll valet på namnet Quality Business Network, med en passande tagline; Connect, Learn & Grow. 

VÄLKOMMEN SOM GÄST - ELLER ANSÖK ONLINE TILL AFFÄRSNÄTVERKET
Till dig som redan är etablerad företagare, eller kanske du funderar på att starta eget, och som tycker QBNetwork verkar intressant för dig och din verksamhet - kom och gör ett besök som gäst, så får du träffa våra medlemmar och känna på den goda stämningen. 

Läs gärna mer om medlemskapet och ansök om att gå med - klicka här! 

Kom med i vårt drivkraftiga gäng - och väx både som människa och företagare!


Bästa hälsningar,
Siv Thuresdotter

KONTAKT

Siv Thuresdotter
Quality Business Network

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 
+46 0702 91 96 48