Vision

QBNetwork vill med sitt arbete under parollen Connect, Learn and Grow skapa goda resultat och framgång för alla kvinnliga företagare som ansluter sig till nätverket. 

QBNetwork har en vision om en framtid med fler kvinnliga företagare. Genom att erbjuda en digital plattform såväl som fysisk mötesplats för gemenskap, kunskap och växande så stöttar vi kvinnors företagande. Vi vill bidra till att skapa en framtid där kvinnor och män, utifrån ett företagarperspektiv, betraktas och bemöts på lika villkor och utan fördomar och myter. Så länge dessa finns så kommer behovet av kvinnliga nätverk att finnas. QBNetwork är stolta att få vara del i arbetet att bygga en värld med mer jämställt företagande. 

Mission

Vårt mål är att erbjuda mötesplatser för nätverkande såväl som kompetensutveckling, diskussionsforum och workshops på teman som ledarskap och personlig utveckling, kommunikation och konkreta verktyg inom ex. företagsmarknadsföring. Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda de bästa förutsättningarna för utveckling och framgång för våra medlemmar.

Värdegrund

QBNetworks värdegrund vilar på respekt, gemenskap och generositet. Som affärsnätverk är QBN en politiskt obunden verksamhet. Viktiga frågor som rör mänskliga rättigheter och jämställdhet är något vi gärna bidrar till att lyfta fram i vårt arbete genom att belysa kvinnors entreprenörskap.

Som QBN-medlem så nätverkar jag med respekt och bidrar till en värdefull gemenskap där jag delar med mig av mina erfarenheter och min expertis. På så vis skapar vi en trivsam och berikande atmosfär för alla. Sharing is caring!  
  • Jag ger tid till att lära känna andra medlemmar och deras verksamhet
  • Jag delar med mig av min vardag som företagare/ger tips och råd mm
  • Jag är positiv till att samverka och se möjligheter  
  • Jag deltar i nätverkets online-grupper och i den mån jag kan på träffar och event 

KONTAKT
Siv Thuresdotter
Quality Business Network

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 
+46 (0)76-167 09 72