Vision

Quality Business Networks vision är att bli Sveriges bästa affärsnätverk. Vi vill vara en förebild och visa att medvetet och strategiskt nätverkande ger hållbarhet och lönsamhet. Ju fler som lär sig att nätverka medvetet och strategiskt desto fler framgångsrika företagare!

Mission

Quality Business Networks uppdrag är att stärka entreprenörskvinnor i sin roll som företagare och ledare genom att erbjuda mötesplatser för utbyte av kontakter, kunskap och utveckling.
Vi ska bl.a. erbjuda utbildningstillfällen i professionellt nätverkande och referensmarknadsföring i syfte att skapa affärer och lönsamma samarbeten för våra medlemmar. 

Värdegrund

Vår värdegrund vilar på gemenskap, värme och generositet  - dessa ledord kännetecknar Quality Business Network. Som medlem är jag redo att hjälpa och stötta mina nätverkskollegor efter bästa förmåga. Vassa armbågar göre sig icke besvär. Vi nätverkar med hjärtat och bygger vänskapsband. We rise by lifting others! Så här skapar jag och du en trivsam och berikande atmosfär i nätverket:
  • Jag vill lära känna andra medlemmar och deras verksamhet
  • Jag delar med mig av min vardag som företagare/ger tips och råd mm
  • Jag är positiv till att samverka och hjälper gärna till att dela/gilla det andra gör
  • Jag deltar gärna i nätverkets träffar och event och bjuder med gäster till dessa

KONTAKT
Siv Thuresdotter
Quality Business Network

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  
0702919648