QBNetwork Business Program 2022 - 2023

Hej bästa Entreprenörs- och företagarkvinna!

Just nu har jag ett grymt bra erbjudande för dig som vill bli medlem i QBNetwork Business Program – Connect, Learn and Grow. Gå med nu och du får 3450 kr i rabatt!

Ordinarie pris QBNetworks Program:
Hösten 2022 avgift 2450 kr + hela 2023 avgift 4900 kr = 7350 kr (moms tillkommer).

Obs. Du får både medlemskap i nätverket och tillgång till vårt Business Program!

Så passa på just nu – och få rabatt på hela 3450 kr!

Det innebär att du betalar endast 3900 kr ex moms för ditt medlemskap! Ett medlemskap som gäller från den dag du skriver in dig (ex 28/9 2022) till och med den 31/12 2023.

Obs. detta erbjudande gäller till och med den 15/10 2022. Därefter gäller ordinarie priser igen.

QBNetwork – Connect, Learn and Grow är ett professionellt affärsnätverk med över 10 år på marknaden. Vårt Business Program ger dig möjlighet att connecta, lära nytt tillsammans med erfarna entreprenörer och företagare och växa ditt företag.

Vi riktar oss främst till företagare och  entreprenörer i de flesta av branscher inom tjänstesektor och/eller produktion. 

Varmt välkommen hälsar jag dig! 

Goa hälsningar,

Siv Thuresdotter
grundare av QBNetwork (Network & Business Program) och Women in Business (Magazine & Community)

VAD INGÅR?
Deltagande i QBNetworks Program Connect, Learn and Grow ger tillgång till deltagande på samtliga våra träffar och event i Stockholm och Göteborg + även möjlighet att delta i vårt utvecklingsprogram med inspirationsföreläsningar och andra aktiviteter för att kvinnliga företagare ska få verktyg att bygga sina företag. 

Du får tillgång till att delta på:

 • TRÄFFAR O EVENTS
  Delta på våra olika nätverksträffar i form av Lunch & Connect och Dinner & Connect i Stockholm och Göteborg (ca 3-4 tillfällen/termin).

 • STÄLLA UT PÅ MINIMÄSSA I STOCKHOLM
  Möjlighet att delta och ställa ut på Inspirationsdag på Nalen i Stockholm fredag den 25/3 samt den 21/10 2022 – läs mer här!

 • STÄLLA UT PÅ MINIMÄSSA I GÖTEBORG
  Möjlighet att delta och ställa ut på Mingel med minimässa & utställare på Norges Hus i Göteborg den 7/4 samt den 6/10 2022 – läs mer klicka här!

 • DIGITALA MÖTEN
  Ta del av våra digitala nätverksträffar, Masterminds och föreläsningar via Zoom 

 • EXKLUSIV GRUPP Nätverka med övriga medlemmar i vår slutna grupp på Facebook ”Members Only 2022”
 • BYGG DITT VARUMÄRKE
  Möjlighet att bygga ditt varumärke såväl som att kampanja dina aktiviteter i vår grupp på Linkedin med över 2000 medlemmar. Samt även möjlighet att  bygga ditt varumärke och kampanja dina aktiviteter i flertalet grupper på Facebook – två av dessa har lokal förankring i Stockholm och Göteborg. 

 • WORKATION I KROATIEN
  Möjlighet att delta på vår Workation & Business Boost in Biograd 2022 (första veckan i september) –klicka här för mer info/bokning

 • PEPPTALK
  Ett kostnadsfritt affärscoaching-tillfälle (45 min.) hos Siv Thuresdotter, ”Pepptalk för dig och din business”. Bokas hos Siv.

 • FÖRETAGSREGISTER – Plats i vårt register med klickbar länk till din hemsida! Se här!  

   

 • STUDIERESA våren 2023
  Vi planerar att göra en studieresa (weekend) till Palma de Mallorca för att besöka svenska företagare på ön. Mer info kommer.  

 • FRAMGÅNGSRESAN 2023
  Konferens med föreläsningar/workshops, minimässa och modevisning. Vi bor på 4 star hotell Mitsis Grand Hotel, Rhodos Grekland, med all inklusive. Flyg avgår från Arlanda, Landvetter och Köpenhamn. Mer info kommer. Save the date: 8 -15 okt 2023

ERBJUDANDE JUST NU: Gå med i höst 2022 och hela 2023 för endast 3900 kr ex moms.

Deltagaravgift för att delta i QBNetwork Business Program: 4900 kr ex moms (avdragsgillt för dig som driver eget). Faktureras per kalenderår (jan-dec 2022). 

Obs. Deltagare i QBN 2022 bekostar sin egen lunch/dryck på våra lunchträffar och After Works. Medlemspris för att delta på QBN-dagen och Businesss Boost in Biograd under en vecka i september 2022.

QBN Program 2022

Som betalande medlem i vårt aktivitetsprogram Connect, Learn and Grow har du tillgång till alla våra träffar och event i Stockholm och Göteborg samt online-möten med föreläsningar och nätverksträffar.  

Event

Varje år arrangerar vi ett par större event för entreprenörskvinnor som vill nätverka och inspirera sig tillsammans med andra. Här finns även möjlighet att ställa ut. Vi ses på Nalen i Stockholm: den 25/3 och 21/10. Norges Hus i Göteborg: den 7/4 och 6/10. Både medlemmar och gäster kan delta. Se kalender. 

Business Boost in Biograd

Sedan 2013 arrangerar vi en unik konferens för entreprenörskvinnor. Genom åren har hundratals företagare träffats för att utbyta erfarenheter och kunskaper genom föreläsningar, workshops och tid för eget arbete. Under 2022 erbjuds två tillfällen i maj och september. Se kalender.