Lunchträff på Restaurang Angelini i Göteborg. I bild: Helene Johansson, Siv Thuresdotter, Jessica Devert, Elisabeth Amnäs, Mona Chabchoub

Affärsnätverk för kvinnliga företagare

Vårt aktivitetsprogram ger möjlighet att connecta och lära nytt tillsammans med erfarna entreprenörer och företagare. Vi vet att ett framgångsrikt nätverkande skapas genom genuina relationer,  och på så vis kan vi vara med och göra skillnad. 

Målgruppen är kvinnliga konsulter, entreprenörer och egna företagare i alla branscher. Våra medlemmar är främst coacher och konsulter inom hälsa och personlig utveckling, IT och webb, digitala affärsmodeller samt konstnärliga yrken, design mm. 

Medlemskap i QBNetworks aktivitetsprogram Connect, Learn and Grow ger tillgång till alla våra träffar och event i Stockholm och Göteborg + samtliga våra online-möten med föreläsningar och nätverksträffar.

CV/utmärkelser: Projektledare, Eventarrangör, Business Coach, fd Flygvärdinna och VD assistent. Certified Networker och Asentiv Coach inom relationsmarknadsföring genom studier i bl.a. Santa Rosa, Kalifornien. Entreprenörsprogrammet Academy of Excellence. Nominerad till Årets Affärsnätverkare (2011) och Stora Landpriset (2012). Vinnare i riksfinalen av Småföretagarnas Favorit i Sverige (2013).

Siv Thuresdotter, grundare av QBNetwork

Den röda tråden...

Jag startade mitt första företag 1987. Mitt intresse för mode och design fick blomma ut i en egen boutique och ateljé där jag sydde festkläder för ”modelejon” som vågade sticka ut. Redan på den tiden klappade mitt hjärta för kvinnors företagande och tillsammans med lokala aktörer startade vi det kvinnliga nätverket FIA på min hemort Arvidsjaur, där jag även var aktiv styrelsemedlem i kommunens näringslivsstiftelse. 

Det stora intresset för att resa och träffa människor lockade mig till flygbranschen under 90-talet. Det blev 10 år som flygvärdinna. Via jobbet kom jag till Sveriges framsida och 2007 axlade jag rollen som Vd assistent hos Lars Magnusson, ägare och grundare av City Airline ”Göteborgs eget flygbolag”. Det var en stor glädje och inspiration att få arbeta nära en av stadens mesta entreprenörer genom tiderna. 

Sedan 2013 har jag drivit eget på heltid (igen), med fullt fokus på att skapa berikande möten genom event, resor, konferenser och föreläsningar samt digitala tjänster och stöd till entreprenörskvinnor som vill framåt. Numera erbjuder jag även individuell affärsrådgivning och coachning via QBN Business Program. Att jobba med människor, möten och utveckling är det som driver mig mest. Och bäst.