DETTA INGÅR I QBNETWORK 2023

Deltagande i QBNetwork – Connect, Learn and Grow ger tillgång till våra fysiska nätverksträffar och event i Stockholm och Göteborg. Möjlighet att delta på vår Framgångsresa som går till Rhodos den 8 -15 oktober 2023 – läs mer på www.framgangsresan.se.
Hösten 2023 arrangerar vi Feelgoodmässan i Göteborg den 23/11. En trivselkväll med må-bra-fokus med mingel, föredrag och utställare.  

Som medlem får du tillgång till nedan aktiviteter:

 • LUNCH & CONNECT  – DINNER & CONNECT
  Vi ses för gemensam lunch, middag eller After Work för nätverkande och erfarenhetsutbyte ca 4-5 tillfällen/termin i både Sthlm och Gbg.

 • INSPIRATIONSAFTON
  En mycket uppskattad och fartfylld kväll med mingel, föredrag och plats för utställare.

 • EXKLUSIV MEDLEMSGRUPP
  Medlemskap i vår slutna grupp på Facebook ”Members Only 2023” och/eller LinkedIn

 • NÅ UT BÄTTRE & BYGG DITT VARUMÄRKE
  Möjlighet att bygga ditt varumärke såväl som att kampanja dina aktiviteter i vår grupp på Linkedin med över 2000 medlemmar. Samt även möjlighet att  bygga ditt varumärke och kampanja dina aktiviteter i flertalet grupper på Facebook – två av dessa har lokal förankring i Stockholm och Göteborg. 
 • EVENT PALMA DE MALLORCA
  Vi besöker kvinnliga företagare

 • KONFERENS – FRAMGÅNGSRESAN 2023
  Årets höjdpunkt för många medlemmar är denna återkommande konferens med föreläsningar/workshops, minimässa och modevisning. Vi bor på 4 star hotell Mitsis Grand Hotel, Rhodos Grekland (all inklusive). Flyg avgår från Arlanda, Landvetter och Köpenhamn. Save the date: 8 -15 okt 2023. Läs mer – klicka här!  
 • FÖRETAGSREGISTER – Plats i vårt register med klickbar länk till din hemsida! Se här! 

Obs. Deltagare i QBNetwork bekostar sin egen lunch/dryck på våra träffar och events.