Powerkväll den 18/4

Välkommen till en Powerkväll med fokus på kvinnors kreativitet och skaparglädje där du får möta massor av kreativa kvinnor som generöst delar med sig av konst, författarskap, poesi, design, hantverk, sång och musik i en fantastisk kombination!

Under kvällen kommer vi att hålla en auktion till förmån för Cancerfonden. Missa inte din möjlighet att buda på ett konstverk och samtidigt stötta Cancerfondens viktiga arbete.

ShineUP! 27/4

Välkommen till en sprudlande kväll där du får möta kvinnliga kreatörer och inspiratörer som sticker ut och lever sina drömmar! 

Lyssna på inspirerande talare, upplev unika och designade skinnkläder, låt dig fotograferas på röda mattan, var med i spännande utlottningar och mingla med lika unika kvinnor som du!

Framgångsresan/Feelgoodresan - Träning & hälsa 25/9

Välkommen med på en unik MÅ BRA-resa med massor av träningsmöjligheter + konferens med föreläsningar inom hälsa, friskvård och personlig utveckling.

Vi bor på Hotel Levante Powered by Playitas på Rhodos östkust. Hotellet ligger i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden, med ett stort utbud av sport- och träningsmöjligheter, hög hotellkomfort och generösa poolområden.