qbnetwork på Nalen, event , affärsnätverk

Succé för QBN-dagen på Nalen – kvinnligt entreprenörskap och företagsamhet i fokus

I fredags var det feststämning då vi höll vårt efterlängtade event QBN-dagen på anrika Nalen i Stockholm. Både medlemmar och gäster nätverkade, åt gott och lyssnade på inspirerande föredrag. Jag är så tacksam över att vi äntligen kunde få möjlighet att göra detta – det blev många fina återseende och nya bekantskaper. Alla lika välkomna!

Dagens talare var Camilla Ekström, Camilla Kulturpedagog som pratade om att våga hoppa och göra det som driver företaget framåt. Helen Johansson på Utbildningsakademin tog upp frågan om när det är dags att levla upp sin enskilda firma till Aktiebolag och Susann Swahn på Ledarskapsbolaget i Blekinge förklarade varför Emotionell Intelligens är så viktigt. Relevanta ämnen för oss alla i rummet och mycket uppskattat!

Eftermiddagen kröntes i en färgsprakande modevisning med duktiga mannekänger som dessutom proffssminkats av Josefin Swahn från Dark SwahnDiana Wahlborg Art, med galleri på Wallingatan 37 i Stockholm visade sina ”one-of-a-kind” handmålade street art-jackor. Och Ateljé Eliza Design, Åsa, visade upp en mängd läckra outfits i skinn och mocka.

Jag vill sända ett hjärtligt tack till alla som bidrog till QBN-dagens program! Vi fick verkligen en energifylld eftermiddag med mingel och berikande möten bland företagare, entreprenörer och kreatörer – alla härligt inspirerande kvinnor som följer sina hjärtan och lever sina drömmar. Kort och gott – en dag med massor av glädje och boost!

Iréne Jansson, irenejansson.se, skänkte boken ”Ekonomi med hjärta” till samtliga deltagare! 

Vackra blommor sponsrades av proffsiga Niruscha på A’Mys Floral, Kristinebergs Slottsväg 1, Stockholm.

Många fina gåvor lottades ut bland våra deltagare till ett totalt värde om
drygt 20 000 kronor. Stort tack till våra sponsorer: 

arsamandicoach.se 
camillakulturpedagog.se
houseofsales.se
snyggasjalar.se
jentzenark.se

myolausson.se
dianawahlborg.se
ledarskapsbolagetiblekinge.se
lightlife.se
ulrikagabriel.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *