Sätt fart på affärerna med fokus och flowQuality Business Network följer traditionen att fira in det nya året med en Kick off i Stockholm den 30/1 2020. Förra året sågs vi på Grand Hotel Saltsjöbaden där fantastiska talare boostade oss med sina expertiskunskaper för att driva företag framgångsrikt. Det krävs många faktorer på plats för att driva företag  - men grunden är ett liv i balans, gott självledarskap och drivkraft att gå från ord till handling. Allt detta vill QBN-nätverkets medlemmar dela med sig av - och i synnerhet denna dag som vi medlemmar kallar för QBN-dagen. 2020 ses vi på Central Hotel, Vasagatan 38 i Stockholm och en av dagens inspiratörer är Ulrika Nybäck som ses till vänster i bild här ovan.

Läs mer: Sätt fart på affärerna med fokus och flow

  • Träffar: 122

Söker du ett aktivt affärsnätverk med fokus på affärsnytta, kompetensutveckling och gemenskap? Välkommen till QBNetwork!Sammanfattar året som gått och inser att QBNetwork är ett kraftverk av oanade mått. Så till dig som söker ett aktivt affärsnätverk med i runda slängar 100 medlemmar/år - dvs lagom stort för att kunna lära känna varandra - och med en varm och välkomnande atmosfär. 

Jag får ibland frågan "Vad gör ni på träffarna?".... När du läst igenom min sammanfattning så framgår det tydligt var vi har vårt fokus. Och förutom det så har vi dessutom oerhört kul när vi ses. 

Så varmt välkommen att besöka oss som gäst för att se och uppleva vad det innebär att nätverka med kvinnliga konsulter och egna företagare i nätverket Quality Business Network.

QBNetwork har under 2019 arrangerat totalt 42 event - i form av nätverksträffar, luncher, AW, föredrag och workshops. 

Dessutom årets två höjdpunkter: QBN-dagen på Grand Hotel Saltsjöbaden (29/3 2019) och Framgångsresan/Konferens i Kroatien (v.36 2019)

Inspiratörer och utbildare - föredrag/workshops 2019 - se nedan.

Läs mer: Söker du ett aktivt affärsnätverk med fokus på affärsnytta, kompetensutveckling och gemenskap?...

  • Träffar: 466

Så här säger QBNetworks medlemmar om nätverket:


Ulrika Nordenstam

QBNetwork är samarbeten med kvalitétsgaranti.

 

Läs mer: Så här säger QBNetworks medlemmar om nätverket:

  • Träffar: 215

Kvinnliga företagare, konsulter och entreprenörer - Kom med på konferens i Budapest med affärsnätverket QBNetwork

 Varmt välkommen att uppleva fantastiska Budapest tillsammans med Quality Business Network! Den 10-12 september 2020 arrangerar vi ett tre dagars event med mässa och föreläsningar samt workshops för entreprenörskvinnor och soloföretagare.

Läs mer: Kvinnliga företagare, konsulter och entreprenörer - Kom med på konferens i Budapest med...

  • Träffar: 119

KONTAKT

Siv Thuresdotter
Quality Business Network

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 
+46 0702 91 96 48